JASNO op de vt wonen&design beurs 2022 - Expo Greater Amsterdam

Yes, eindelijk mogen we weer! Na twee jaar kan de vt wonen&design beurs eindelijk in volle glorie plaatsvinden. En dit jaar onder een nieuw dak: de Expo Greater Amsterdam in Vijfhuizen, voorheen de Expo Haarlemmermeer. Van dinsdag 4 t/m zondag 9 oktober wordt deze plek omgetoverd tot de plek waar u de laatste trends op woongebied kunt bewonderen. En ook JASNO is van de partij!
 

De nieuwste woontrends en raamdecoratie

De vt wonen&design beurs is dé plek waar u inspiratie opdoet voor de inrichting van uw huis, tuin of verbouwing. Ruim 250 woonmerken bieden u gedurende 6 dagen een flinke dosis wooninspiratie en de laatste trends op woongebied, verspreid over 25.000 m2. Onze shutters en blinds bewondert u dit jaar op een gloednieuwe JASNO stand met onder andere een reuze shutter en een reuze swing! Bovendien hebben we leuke winacties op de stand, dus kom zeker even een kijkje nemen, standnummer 2.700.

U scoort uw tickets vanaf 1 juli via: www.vtwonenendesignbeurs.nl of volg onze Facebook pagina en neem deel aan de winacties waarbij u kans maakt op 2 tickets voor de beurs.

JASNO vs. Stijlvol Wonen en Ariadne at Home

Je vindt onze raamdecoratie niet alleen op de JASNO stand, ook in een aantal magazine huizen bewonder je onze shutters en blinds. Zo ontdek je in het inspiratiehuis van Stijlvol Wonen onze shutters en blinds in een prachtige setting. In het Ariadne at Home inspiratiehuis tref je onze houten jaloezieën. Vergeet dus zeker ook niet om hier een kijkje te nemen tijdens je bezoek aan de vt wonen&design beurs!