Het zaal u vast niet ontgaan zijn: seizoen 9 van het tv-programma ‘vtwonen - weer verliefd op je huis’ is van start gegaan, met ook tot nu toe weer spectaculaire make-overs. De stylisten Frans Uyterlinde, Fietje Bruijn, Wendy Verhaegh en Marianne Luning gaan ook dit seizoen geen uitdaging uit de weg en zetten alles op alles om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun eigen huis.

JASNO is ook dit seizoen partner van vtwonen, wat betekent dat de bewoners in drie afleveringen verrast zullen worden met JASNO shutters, jaloezieën en folds.

Purmerend

Styliste Fietje pakt in Purmerend de woonkamer aan van Olaf, Monique en hun tienerkinderen Michelle en Ruben. Het huis heeft jarenlang in het teken gestaan van de kinderen: overal speelgoed. Echter zijn de tieners het speelgoed inmiddels allang ontgroeid. Daarnaast is er recentelijk ingebroken, waardoor de huidige raamdecoratie kapot is en de familie zich niet meer veilig voelt. Hoog tijd dus voor een opknapbeurt!

Robuust vs. romantisch

De huidige woonkamer van Olaf en Monique bestaat enkel uit de kleuren grijs en wit. Als het aan Monique ligt zou ze kiezen voor een landelijk, romantisch interieur met veel wit en pastel. Ze houdt ook van kleur, maar vindt dit moeilijk toe te passen. Olaf ziet liever een industrieel, robuust interieur terug met veel hout en koper. Hij vindt de smaak van zijn vrouw te lieflijk en zelfs wat saai. Eén ding waar ze het in ieder geval wél over eens zijn is dat de woonkamer een fijne, gezellige plek moet worden voor het hele gezin.

Benieuwd hoe stylist Fietje de wensen van Olaf en Monique samenbrengt en hoe de bewoners reageren op hun nieuwe interieur?

Kijk zondag 21 oktober om 19:30 uur naar SBS6!