JASNO update coronavirus

Beste klant,

Het coronavirus stelt iedereen bloot aan nieuwe uitdagingen en dilemma’s, die we met elkaar zo goed mogelijk het hoofd moeten bieden. We houden u graag op de hoogte van de wijze waarop JASNO omgaat met deze situatie.

Alle bedrijfsactiviteiten van JASNO gaan vooralsnog gewoon door. Uiteraard staat het welzijn van onze klanten en medewerkers voorop. JASNO neemt alle voorzorgmaatregelen in acht en houdt zich aan de richtlijnen van de overheid en het RIVM.

Inmeet -en montage afspraken:

Fysieke afspraken met de JASNO specialisten gaan gewoon door. Onze medewerkers nemen daarbij de hygiënemaatregelen in acht. Dat betekent geen lichamelijk contact in algemene zin en gepaste afstand houden tot elkaar. Wij hopen dat we ook op uw medewerking kunnen rekenen hierbij.

Bezoek showroom / advies verkoopadviseur:

Om het bezoek aan onze showroom goed te reguleren werkt JASNO op afspraak. Onze regel hierbij is dat wij niet meerdere verkoopgesprekken tegelijkertijd inplannen. Op deze manier kunnen de verkoopadviseurs uw afspraak voorbereiden en deskundige hulp bieden. JASNO heeft een ruime showroom waarbij we tijdens gesprekken de afstand van 1,5 meter of meer goed kunnen naleven. Bij binnenkomst kunt u gebruik maken van handgel. Na ieder bezoek worden gebruikte oppervlakten gereinigd.

Op deze manier kunnen we onze klanten blijven helpen met de mooiste oplossingen in maatwerk.

Wij waarderen uw medewerking en dragen samen bij om verdere verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk tegen te gaan.

Met vriendelijke groet,

Directie en medewerkers JASNO