Dealer login link BE

+31 497 531 240Werken bij JASNODealer areaMediakit

Blinds Langen Keuken

Klaar voor de toekomst? Met deze elektrische raamdecoratie wel

We leven in een tijd waarin steeds meer geautomatiseerd is en gemak een grote rol speelt. Huizen worden steeds ‘slimmer’ gemaakt. Zo gaat bijvoorbeeld rond een ingesteld tijdstip alle verlichting in huis uit of past een slimme thermostaat zelf de temperatuur aan. Ook elektrische raamdecoratie wint meer en meer aan populariteit. Zelfs personen die denken ‘ach wat overdreven’, zijn al snel om na gebruik. Waarom dit zo is... U leest het hier:

Zwarte blinds Smile
Blinds Langen Keuken
Blinds TOM
blinds detail Schagen

Comfortabel wonen met elektrische blinds 

Heel fijn raambekleding die automatisch opent en sluit, maar het oog wil natuurlijk ook wat. Allereerst maakt u een keuze in de elektrische raambekleding die bij uw wensen past. Gaat u voor gordijnen, sfeervolle vouwgordijnen of toch voor moderne blinds (houten jaloezieën)? Bij JASNO zijn de houten blinds motorisch te verkrijgen. Zo kunt u vanuit uw luie stoel met een Dooya afstandsbediening meerdere jaloezieën bedienen. De lamellen van de jaloezieën kunt u ook in de gewenste stand zetten. Ideaal om met één druk op de knop die vervelende zon uit uw gezicht te verwijderen zonder op te staan. Klik, weg irritatie!

Zwarte blinds keuken TOM

Raamdecoratie bedienen met een app of met spraak

En helemaal fantastisch wordt het met de speciale WIFI connector en JASNO APP. Dan hoeft u niet eens meer de afstandsbediening te zoeken maar kunt u de blinds of folds gewoon met uw eigen smartphone bedienen. Ook mogelijk met spraakbediening. Wat een genot! En helemaal van deze tijd. Bijkomend voordeel is dat de raambekleding veel langer mooi blijft en langer meegaat dankzij soepeler gebruik.

Blinds Noordwijk

Wees slim en investeer in smart raamdecoratie

Ten opzichte van traditionele raamdecoratie kent elektrische raamdecoratie nog veel voordelen. Zo kunt u vooraf gepersonaliseerde scènes instellen zodat de raamdecoratie op een gewenst tijdstip beweegt naar de door u ingestelde posities. Stel bijvoorbeeld een speciale avond-stand in zodat de blinds of folds sluiten zodra de zon achter de horizon verdwijnt. Of laat de raamdecoratie ’s ochtends automatisch openen bij het ontwaken.

Zelfs als u niet thuis bent zijn de JASNO jaloezieën op afstand bedienbaar. Bent u op het werk en blijkt het die dag ineens veel warmer te worden dan verwacht? Geen nood, via de app laat u de zonwering in huis eenvoudig naar beneden gaan. Zo komt u ’s avonds thuis in een koel huis. Maak uw raamdecoratie ook smart en geloof ons, u wilt niet anders meer!

Meer informatie? Vraag eenvoudig een vrijblijvend adviesgesprek aan met een JASNO specialist.
 

Lichten houten jaloezieën van JASNO voor een breed raam in de woonkamer