Dealer login link BE

+31 497 531 240Werken bij JASNODealer areaMediakit

JASNO jaloezieën Moss Grey raamdecoratietrends vtwonen

Raamdecoratie voor 2023? Ontdek de nieuwste trends

In interieurland veranderen we wat af en wisselt het constant van ‘what’s hot and what’s not’. Natuurlijk hoeft u niet met alle laatste trends mee te waaien. Bent u echter van plan om in 2023 uw huis te gaan verbouwen of uw interieur een nieuwe look te geven? Dan is het best handig om wat meer te weten over de komende woontrends. Vergeet daarbij vooral de raamdecoratie niet. Raambekleding is namelijk een zeer sfeerbepalend element in de ruimte. Een relatief kleine aanpassing maar met een groots effect in het interieur. Wij hebben de nieuwste raamdecoratietrends van 2023 voor u op een rij gezet. Zo weet u zeker dat u de juiste keuzes maakt voor een interieur dat helemaal up-to-date is.

Shutters woontrends 2023 vtwonen woonkamer
JASNO shutters houten raamdecoratie 2023
JASNO jaloezieën Moss Grey raamdecoratietrends vtwonen
Shutters woontrends 2023 vtwonen Rhoon

Raamdecoratietrend 1: kleur uit de natuur

De afgelopen jaren is er heel duidelijk een trend te zien die ‘staat als een huis’ of beter gezegd als een boom. We passen de magie van de natuur al een tijdje toe in het interieur. Komt daar dit jaar verandering in? Absoluut niet. Alle trendvoorspellingen en trendonderzoeken geven duidelijk aan dat we massaal in moeten zetten op de natuurlijke woontrend voor 2023. Dus ook wat raamdecoratie betreft gaan we anno 2023 veel natuurlijke materialen en kleuren terugzien. Heerlijk toch! Volgend jaar kiezen we voor kleuren die warmte en geborgenheid gaan brengen. Denk bijvoorbeeld aan 'houten' jaloezieën in zachte zandtinten maar ook bruinen en aardetinten worden populair. Wilt u het helemaal goed doen? Kies dan voor jaloezieën of shutters in de kleur Moss Grey. Deze grijsgroene tint maakt van de raambekleding direct een eyecatcher. 

JASNO jaloezieën Moss Grey raamdecoratie vtwonen woontrends 2023

Raamdecoratietrend 2: ramen bekleden met hout

Wie wil er niet jarenlang plezier hebben van raamdecoratie? Anno 2023 zien we dat ambacht, kwaliteit en duurzame materialen een belangrijke rol spelen op het gebied van raamdecoratie. Met name houten raamdecoratie gaat nog veel meer huizen verfraaien komend jaar. Ook hier komt weer die belangrijke link met de natuur terug. Bij menig jaloersmakend interieur op Instagram of Pinterest pronken houten shutters en jaloezieën voor de ramen. Deze raambekleding geeft iedere woonruimte namelijk direct een stijlvolle uitstraling. Mag de natuurlijke look nog meer doorgevoerd worden? Dan bevelen wij shutters of jaloezieën aan in houttinten met een beits-afwerking of met een matte olie laag zodat de houtnerf duidelijk zichtbaar is. Ook niet onbelangrijk: houten raambekleding past binnen iedere interieurstijl. Zo match de kleur Dark Oil en Brown Oil oogverblindend in een meer industrieel interieur. Mag het een stuk landelijker kies dan bijvoorbeeld voor de kleur Natural of Oak Oil uit de JASNO collectie.

Houten shutters JASNO woonkamer raamdecoratietrends 2023

Raamdecoratietrend 3: isolerend en duurzaam

Duurzaamheid, een veel besproken onderwerp. Ook 2023 zal in het teken staan van het milieu, duurzaamheid en energie besparen, gezien de hoge gasprijzen. Ondanks dat de meeste woningen zijn voorzien van dubbel glas, gaat er in de wintermaanden nog veel warmte verloren. De juiste raamdecoratie voor uw ramen plaatsen is niet alleen goed voor het klimaat, maar ook positief voor de energierekening. JASNO shutters en jaloezieën zijn gemaakt van duurzaam Paulownia hout dat een isolerende werking heeft. Ze houden in de wintermaanden de kou buiten en in de zomer blijft uw huis heerlijk koel. Wordt het donker? Sluit dan alle lamellen, dat kan direct een paar graden in huis schelen. Schijnt overdag de zon? Richt de lamellen zo in dat zonlicht uw huis inschijnt voor meer warmte. Eenvoudiger energie besparen kan bijna niet. En ook nog eens volledig in stijl volgens de laatste woontrends. Een ander heel groot voordeel van JASNO raamdecoratie is dat u hier levenslang plezier van zult hebben gezien de uitmuntende kwaliteit en service. Dat is pas duurzaam genieten!

Meer weten over welke raamdecoratie past binnen uw interieur? Welke vraag u ook heeft wij helpen u graag verder. Vraag hier een gratis adviesgesprek aan.

Shutters woontrends 2023 vtwonen woonkamer