Dealer login link BE

+31 497 531 240Werken bij JASNODealer areaMediakit

Blinds houten jaloezieën wit in een kinderkamer met nijntje

Lekker dromen! Dit is de juiste raamdecoratie voor de kinderkamer

De kinderkamer moet natuurlijk het mooiste kamertje in huis zijn. Want uw kleine trots verdient alleen het allerbeste! Van rotan accessoires, unicorns tot een sfeervolle kleur op de muur, niets is te gek en alles mag. Na een dag vol indrukken is het belangrijk dat de slaapkamer van uw kind ook een oase van rust vormt. Want na al dat spelen en stoeien is een goede nachtrust van belang. Het kan vanwege de vele opties, voor ouders lastig zijn om de juiste raambekleding te kiezen. Want wat is nu het meest geschikt voor de kinderkamer? Wij helpen u een handje:

Kinderkamer blinds Schiedam
Shutters kinderkamer 2
Kinderkamer blinds vtwonen
Shutters detail kinderkamer

Shutters geven een luxe look aan de kinderkamer

Wil u echt indruk maken met een stijlvolle baby- of kinderkamer, denk dan eens aan het toepassen van Primewood shutters. Een wauw-effect gegarandeerd! JASNO shutters geven direct een luxe look & feel aan de kinderkamer. De shutters worden perfect op maat gemaakt en vormen daardoor ook meteen de oplossing voor ramen met een speciale vorm.

Wil u de kinderkamer een meer landelijke uitstraling geven, dan kiest u eenvoudig voor shutters met een kleinere lamelmaat en met bedieningsstokje. Creëert u liever een moderne look dan zijn silent view shutters met lamelmaat M of L beter geschikt. Met shutters slaapt uw kind pas echt in stijl! En ook shutters verduisteren de kamer prima. Niet onbelangrijk om te benoemen; shutters houden in de zomer ook nog eens de warmte buiten waardoor de kleine spruit heerlijk koel kan slapen. Duimpje omhoog dus voor shutters als raamdecoratie voor de baby- en kinderkamer!
 

shutters kinderkamer 3

Magisch lichtspel met houten blinds

Ouders weten dat raamdecoratie natuurlijk geen garantie is voor een goede nachtrust, maar het helpt wel een heleboel. En hecht u waarde aan een smaakvolle inrichting van de kamer van uw kleintje, denk dan ook eens aan luxe houten jaloezieën. JASNO blinds (jaloezieën) geven de kamer direct een strakke en toch sfeervolle uitstraling. En bovendien zijn ze ook nog eens zeer praktisch. De lamellen zet u heel eenvoudig in de juiste stand zodat het licht precies zo de kamer inschijnt zoals u dat wilt. Succes verzekerd bij uw kindje vanwege het magische lijnenspel op de muur of de vloer als het zonlicht door de lamellen piept. Eerlijk is eerlijk, de juiste raamdecoratie voor de kinderkamer is ontzettend belangrijk!
 

Blinds kinderkamer