Dealer login link BE

+31 497 531 240Werken bij JASNODealer areaMediakit

 Shutters silentview in de slaapkamer jumbo

Slapen tussen JASNO shutters in het Pillows Grand Boutique Hotel Maurits at the Park Amsterdam

Grenzend aan het bruisende Amsterdamse centrum en het groene Oosterpark, opent Pillows Grand Boutique Hotel Maurits at the Park haar deuren in het najaar van 2022. Het hotel is gevestigd in een uniek Amsterdams universiteitsgebouw uit 1908 wat jarenlang diende als anatomisch laboratorium. Meer dan een eeuw later is het pand op respectvolle wijze verbouwd tot een luxe 5-sterren hotel met maar liefst 88 stijlvol ontworpen kamers en suites. In een aantal van deze kamers ervaar je de raamdecoratie van JASNO. De elegante shutters vormen de finishing touch in de kamers van dit luxueuze pand.

Vraag een kleurstaal aan van de shutters in het Pillows Hotel

Baden in luxe met Aqualine shutters

De indrukwekkende lange gangen, de schitterende trappenhuizen en de zichtbare balken van het oude universiteitsgebouw; ze zijn nog allemaal aanwezig in het nieuwe Pillows hotel. Iedere kamer ademt een eigen unieke sfeer, met de nadruk op een licht en elegant interieur. De JASNO shutters in de badkamer versterken de luxe uitstraling van de ruimte. Ze zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardig kunststof en komen uit de Aqualine collectie van JASNO. Deze shutters zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik in vochtige ruimtes. Niet onbelangrijk: ze kunnen prima tegen een spatje water.

De ontwerpers van het Pillows Grand Boutique Hotel Maurits at the Park kozen voor Aqualine shutters in de kleur Signal White 9003 met silent view bediening. Dit zorgt voor een extra strakke, eigentijdse look van de shutter. De lamellen zet u tijdens het badderen eenvoudig in de gewenste stand: open voor extra lichtinval, gesloten voor wat meer privacy.

Win een overnachting in het Pillows hotel op de vt wonen&designbeurs!

Wilt u het gevoel van ultieme luxe en comfort ervaren in het gloednieuwe Pillows Hotel? Boek dan alvast een kamer na de opening in november. Of bezoek onze stand van 4 t/m 9 oktober tijdens de vt wonen&design beurs en doe mee met onze exclusieve winactie. JASNO heeft een unieke samenwerking opgezet met het Pillows Grand Boutique Hotel Maurits at the Park waarbij u kans maakt op een overnachting voor 2 personen inclusief ontbijt ter waarde van € 495,-! Hoe maakt u kans om te winnen? Maak een foto met de ronde reuze shutter op onze stand (standnummer 2.700), plaats deze op uw Facebook of Instagram pagina mét tag naar JASNO en volg de Pillows Instagram pagina!

Benieuwd hoe shutters in uw interieur staan? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan met een van onze adviseurs of kom langs in onze showroom en laat u inspireren!