Dealer login link BE

+31 497 531 240Werken bij JASNODealer areaMediakit

Zwarte Shutters in de woonkamer voor de schuifpui

Raamdecoratie voor brede ramen

Bij JASNO hebben we een oplossing voor ieder raam. Of het nu gaat om de brede raampartijen in de woon- of slaapkamer of om de openslaande deuren naar uw achtertuin. Wij bieden altijd een passende oplossing.

 Zwarte shutters van JASNO voor openslaande deuren
Shutters op rail showroom JASNO
 Zwarte jaloezieën in rechthoekig raam met ladderkoord product

Heeft u een breed raam in huis, zoals een grote raampartij of een schuifpui? En weet u niet goed welke raambekleding u moet aanschaffen voor uw brede raam? Geen probleem. Met JASNO shutters en jaloezieën (blinds) kunt u alle kanten op, zowel in de hoogte als in de breedte. Alle raamdecoratie maken we op maat en u kiest natuurlijk de kleur die het beste bij uw interieurstijl past. Wij of onze vakkundige verdelers komen meten en monteren.

Shutters per paneel tot 106cm breed

Shutters zijn wegklapbare binnenluiken met daarin verstelbare lamellen. Erg praktisch en sfeervol om licht en privacy te regelen. Eén shutterpaneel met lamelmaat S of M kan tot maximaal 91 cm breed. Kiest u voor lamelmaat L of XL, dan kan één shutterpaneel maximaal 106 cm breed worden gemaakt. Is uw raam breder? Dan worden er verschillende panelen aan of naast elkaar geplaatst. Op die manier kunt u het raam voorzien van shutters van één, twee, of meer panelen. De hoeveelheid panelen voor uw shutters wordt aangepast aan de opgegeven breedte: u krijgt altijd twee gelijke delen.

Heeft u een smal en een breed raam naast elkaar en wilt u daar graag shutters voor? Ook dat is geen probleem! We kunnen de paneelbreedtes van shutters aanpassen aan uw wensen. Met shutters is zoveel mogelijk omdat we ze op maat maken. Heeft u hoge ramen? Ook dan zijn shutters uiterst geschikt. Dankzij de tussenverbinding, kunt u de verstelbare lamellen in de shutters onafhankelijk van elkaar openen of sluiten. Sluit bijvoorbeeld de onderste lamellen voor privacy en laat de bovenste geopend voor daglicht.

Houten shutters van JASNO in de eetkamer

Shutters op een railsysteem vanaf 2.50m breedte

Is uw raam breder dan 2.50 meter? Dan biedt een railsysteem de oplossing om de shutters te geleiden. JASNO heeft verschillende subtiele railsystemen voor shutters. Soms is het zelfs mogelijk dat de rails ín de vloer gefreesd wordt. Een railsysteem is bovendien een praktische en mooie oplossing voor shutters bij een schuifpui. De maximale breedte is oneindig! Meters breed is geen probleem voor ons.

 Shutters voor brede ramen product impressie vtwonen

Houten jaloezieën mogelijk tot 3.08m breed uit één stuk!

Onze houten jaloezieën maken we voor ramen met een breedte van maximaal 3.08 meter. Deze breedte geldt voor blinds in een lakkleur en voor blinds met een matte olielaag. Wilt u jaloezieën in een beitskleur, dan is de maximale breedte 2.44 meter.

Heeft u een raam dat breder is, dan kunnen we twee jaloezieën naast elkaar plaatsen. Desgewenst met één frontlijst die de bovenbakken bedekt. Breder kan dus altijd.

Wij en onze specialisten adviseren u graag over de mogelijkheden met JASNO jaloezieën.

Kom langs in onze showroom ➝