Raamdecoratie voor hoge ramen

Onze collectie raamdecoratie leent zich uitstekend voor hoge ramen. Met name shutters zijn een aanrader, want die kunnen we méters hoog maken. En dan maken we ook echt meters: 6 meter en hoger!

Iedere hoge ruimte wordt met shutters extra indrukwekkend. En shutters zijn voor elke ruimte geschikt, van de badkamer tot de slaap- en woonkamer. Ook met houten jaloezieën (blinds), vouwgordijnen (folds) en verticale lamellen (swings) kun je de hoogte in. Dankzij secuur maatwerk vind je bij JASNO altijd raambekleding die past bij jouw wensen en situatie. Tot in de puntjes meten en monteren onze dealers de gekozen JASNO raamdecoratie bij jou thuis. 

Shutters tot 3.38m hoog uit één stuk!

Wij maken shutters tot een hoogte van 3.38m uit één stuk. De shutters krijgen eventueel één of twee tussenverbindingen voor extra stevigheid. Bovendien kunt u dankzij de tussenverbinding de lamellen boven en onder apart openen en sluiten. Met behulp van een uitschuifbare bedieningsstok kunt u de lamellen die niet binnen handbereik zijn gemakkelijk bedienen.

Jaloezieën zijn mogelijk tot een hoogte van 3,04m

Houten jaloezieën maken we voor ramen tot een hoogte van 3,04 m. Dus voor een raam tot 3 meter hoog kunt u naast shutters ook bij ons terecht voor jaloezieën. Een prachtige oplossing voor uw hoge ramen. Laat u informeren in onze showroom of tijdens een digitaal adviesgesprek. Of laat u inspireren door onze foto's van jaloezieën.

Shutters en blinds met de gratis JASNO app

Visualiseer met de gratis JASNO app hoe shutters en blinds bij u thuis ogen.

Vouwgordijnen (folds) tot 3.20m hoog

Met JASNO folds, vouwgordijnen van geweven papier, hangt u iets bijzonders voor uw hoge ramen. Folds maken we tot een hoogte van 3.20m. Folds met een ongelijke hoogte kunnen ook naast elkaar hangen.

Onze verdelers of eigen klantenservice geven u graag een passend advies over de vouwgordijnen. 

Folds produceren we in Nederland. De levertijd vindt u hier. Liever geen bedieningskettingen? Onze folds zijn ook elektrisch bedienbaar dankzij de Dooya afstandsbediening. Maar liefst 15 vouwgordijnen kunt u hiermee tegelijkertijd bedienen. En nu zelfs ook heel eenvoudig te bedienen door middel van een WIFI Hub met onze APP via uw smartphone!

Verticale lamellen (swings) tot 4m hoog

Terug van weggeweest: verticale lamellen, alias JASNO swings (bekroond met een iF Award en GIO Award voor het onderscheidende design). Dankzij het unieke en originele om-en-om draaisysteem en vele opties in materiaal en kleur, maken swings iets bijzonders van uw hoge ramen. Swings produceren we tot 5.75m breed en tot 4m hoog. Deze verticale lamellen zijn ook verkrijgbaar met het bekende ‘eenvoudige’ systeem waarbij alle lamellen in dezelfde richting draaien. 

Ook dit JASNO product wordt in Nederland gemaakt waardoor de levertijd niet lang is!

Informeer bij een verdeler in uw buurt naar de mogelijkheden met de JASNO collectie voor uw hoge ramen. Of laat u adviseren bij JASNO en bezoek onze showroom en ervaar de volledige collectie.