Raamdecoratie voor hoge ramen

Onze collectie raamdecoratie leent zich uitstekend voor hoge ramen. Met name shutters zijn een aanrader, want die kunnen we méters hoog maken. En dan maken we ook echt meters: 6 meter en hoger!

Iedere hoge ruimte wordt met shutters extra indrukwekkend. En shutters zijn voor elke ruimte geschikt, van de badkamer tot de slaap- en woonkamer. Ook met houten jaloezieën (blinds) kunt u de hoogte in. Dankzij secuur maatwerk vindt u bij JASNO altijd raambekleding die past bij uw wensen en situatie. Tot in de puntjes meten en monteren onze monteurs de gekozen JASNO raamdecoratie bij u thuis.

Shutters tot 3.38m hoog uit één stuk!

Wij maken shutters tot een hoogte van 3.38m uit één stuk. De shutters krijgen eventueel één of twee tussenverbindingen voor extra stevigheid. Bovendien kunt u dankzij de tussenverbinding de lamellen boven en onder apart openen en sluiten. Met behulp van een uitschuifbare bedieningsstok kunt u de lamellen die niet binnen handbereik zijn gemakkelijk bedienen.

Jaloezieën zijn mogelijk tot een hoogte van 3,04m

Houten jaloezieën maken we voor ramen tot een hoogte van 3,04 m. Dus voor een raam tot 3 meter hoog kunt u naast shutters ook bij ons terecht voor jaloezieën. Een prachtige oplossing voor uw hoge ramen. Laat u informeren in onze showroom of tijdens een digitaal adviesgesprek. Of laat u inspireren door onze foto's van jaloezieën.

Shutters en blinds met de gratis JASNO app

Visualiseer met de gratis JASNO app hoe shutters en blinds bij u thuis ogen.