Dealer login link BE

+31 497 531 240Werken bij JASNODealer areaMediakit

 Shutters voor hoge ramen wit 6meter jumbo

Raamdecoratie voor hoge ramen

Onze collectie raamdecoratie leent zich uitstekend voor hoge ramen. Met name shutters zijn een aanrader, want die kunnen we méters hoog maken. En dan maken we ook echt meters: 6 meter en hoger!

 Witte shutters van JASNO voor een raam van 6 meter hoog
Houten shutters van JASNO voor een hoog raam
Moss Grey shutters Smile
 houten jaloezieen wit voor hoog raam keuken impressie

Iedere hoge ruimte wordt met shutters extra indrukwekkend. En shutters zijn voor elke ruimte geschikt, van de badkamer tot de slaap- en woonkamer. Ook met houten jaloezieën (blinds) kunt u de hoogte in. Dankzij secuur maatwerk vindt u bij JASNO altijd raambekleding die past bij uw wensen en situatie. Tot in de puntjes meten en monteren onze monteurs de gekozen JASNO raamdecoratie bij u thuis.

Shutters tot 3.38m hoog uit één stuk!

Wij maken shutters tot een hoogte van 3.38m uit één stuk. De shutters krijgen eventueel één of twee tussenverbindingen voor extra stevigheid. Bovendien kunt u dankzij de tussenverbinding de lamellen boven en onder apart openen en sluiten. Met behulp van een uitschuifbare bedieningsstok kunt u de lamellen die niet binnen handbereik zijn gemakkelijk bedienen.

Jaloezieën zijn mogelijk tot een hoogte van 3,04m

Houten jaloezieën maken we voor ramen tot een hoogte van 3,04 m. Dus voor een raam tot 3 meter hoog kunt u naast shutters ook bij ons terecht voor jaloezieën. Een prachtige oplossing voor uw hoge ramen. Laat u informeren in onze showroom of tijdens een digitaal adviesgesprek. Of laat u inspireren door onze foto's van jaloezieën.

 Witte shutters van JASNO voor een raam van 6 meter hoog