Dealer login link BE

+31 497 531 240Werken bij JASNODealer areaMediakit

Zwarte blinds Smile

Slimme raamdecoratie is de toekomst

We leven in een tijd waarin uw gehele huis elektrisch te bedienen is. Lampen, speakers, alarmen, de verwarming, televisies én raamdecoratie! Alles om uw leven nog makkelijker te maken in deze drukke tijden. Ook bij JASNO bieden we de mogelijkheid om te kiezen voor gemak met uw raambekleding.

Binnenkomst hal Pascal, Lorena, Mark
Close-up zwarte blinds Geraardsbergen
Blinds wellness 1 780x520

Optimaal gemak met elektrische JASNO blinds

Gewoon vanaf uw bank of bed de raamdecoratie bedienen? Ontdek het toppunt van gemak met onze elektrische raamdecoratie. Heeft u hooggelegen ramen of ramen waar u niet zo makkelijk bij kunt? Of heeft u juist een groot, breed raam waar u raamdecoratie voor zoekt? Dan zijn onze elektrische blinds de oplossing. Vanuit uw luie stoel kunt u deze raamdecoratie moeiteloos in de gewenste stand zetten. Bovendien is deze raambekleding kindveilig, omdat er geen bedieningskoorden los hangen.

Blinds met Dooya motorisatie

De JASNO blinds zijn verkrijgbaar in een elektrisch bedienbare versie. Met één druk op de knop is deze raambekleding gemakkelijk in de gewenste positie te zetten dankzij Dooya motorisatie. De elektrische bediening werkt met een 12V-motor. Het is zelfs mogelijk om meerdere blinds in één ruimte met dezelfde afstandsbediening tegelijkertijd te bedienen.

Kiest u voor de WiFi hub dan kunt u de blinds aan uw smartphone koppelen. Ook mogelijk met spraakbediening dankzij de Connector - Motor That Talks Back app. Het koppelen van de hub kan op een 2.4GHz Wifi netwerk. Een groot voordeel is dat u met deze app meerdere scènes (vaste posities) kunt instellen. Zo kunt u bijvoorbeeld timers instellen zodat uw raamdecoratie op bepaalde tijdstippen automatisch opent en sluit. Een weekje op vakantie? Niemand zal doorhebben dat uw huis tijdelijk onbewoond is. Breekt ’s middags de warme zomerzon door en bent u op kantoor? Met uw smartphone kunt u uw raamdecoratie altijd en overal bedienen, zodat u thuiskomt in een koel huis.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan ➝

Elektrische houten jaloezieën

Bij onze houten jaloezieën zijn er twee mogelijkheden voor de elektrische uitvoering: Tilt & Lift of Tilt Only. Bij de Tilt & Lift optie kunt u niet alleen de lamellen elektrisch kantelen, maar ook het hele pakket ophalen of laten zakken door middel van de afstandsbediening of smartphone. Bij blinds breder dan 1,9m adviseren we om voor deze optie te gaan. Het optrekken van het hele pakket met een koord kan namelijk zwaar zijn.

Bij Tilt Only kunt u enkel de lamellen elektrisch kantelen, het pakket ophalen of laten zakken doet u dan door middel van een koord. Deze optie adviseren we bij ramen waar de blinds altijd op dezelfde hoogte hangen. Door het elektrisch kantelen van de lamellen bepaalt u de gewenste lichtinval op ieder moment van de dag. Onze adviseurs kunnen samen met u de beste keuze maken voor uw ramen.
 

Laat u inspireren

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw ramen met onze elektrische raamdecoratie? Of wilt u onze raamdecoratie in het echt bewonderen? Kom dan langs in onze showroom voor een gratis adviesgesprek of demonstratie en ervaar het gemak van onze elektrische blinds zelf. In onze showroom vindt u een elektrische blind met de Tilt Only én Tilt & Lift optie en kunt u de afstandsbediening of bediening via een smartphone zelf ervaren. Laat u inspireren en adviseren door onze adviseurs en ontdek wat de beste oplossing is voor uw raampartijen.

Vraag onze gratis brochure aan ➝
Shutters op rail showroom JASNO