Dealer login link BE

+31 497 531 240Werken bij JASNODealer areaMediakit

witte shutters grootste lamelbreedte silentview kantoor jumbo

Raamdecoratie voor de perfecte lichtinval op uw werkplek

Het mooiste licht voor uw werkkamer, kantoor of atelier komt van de zon. Laat het zonlicht in uw voordeel werken met de raamdecoratie van JASNO. Gemaakt met oog voor het kleinste detail, om indrukwekkend en inspirerend te zijn!

Shutters zilver kantoor
Shutters en blinds kantoor
blinds zwart kantoor
Zwarte blinds kantoor

Zet het zonlicht naar uw hand met shutters

Je kunt de lamellen van de shutters traploos verstellen in iedere stand die u wilt. U draait het licht zó, dat het niet in uw gezicht of op uw beeldscherm schijnt. Ideaal als u bij een felle zon achter uw computer of laptop wilt werken. Shutters zijn daarom een goede oplossing voor raamdecoratie in de werkkamer.

Apart geregeld met de tussenverbinding

JASNO shutters met een tussenverbinding geven u nog meer vrijheid om te spelen met licht. Zet bijvoorbeeld de bovenste lamellen van de shutters dicht tegen schitteringen en de onderste lamellen open voor extra licht. Omdat we alle shutters op maat produceren, kunnen we iedere vorm maken die u wilt. Heeft u een rond of hoekig raam waar u geen raad mee weet? JASNO shutters vormen een van de weinige oplossingen voor speciale raamvormen. Heeft u een hoog raambreed raam of wilt u een roomdivider in uw werkkamer of kantoor? Ook dat is geen probleem met onze maatwerk shutters.

Vraag een gratis brochure aan ➝
shutters wit bedieningsstok in het kantoor met rails impressie

Een natuurlijke lichtinval met blinds

Met blinds bepaalt u gemakkelijk de lichtinval in uw werkkamer of kantoor, weert u felle zonnestralen en houd u nieuwsgierige blikken van concurrenten buiten. Onze houten jaloezieën hebben twee bedieningskoorden waarmee de lichtinval tussen de lamellen door te verstellen is. Trek het pakket op tot de gewenste hoogte of kantel de lamellen. Zo kunt u overdag altijd werken in gezond en natuurlijk licht. Of wat dacht u van onze elektrische jaloezieën voor optimaal comfort vanaf uw bureaustoel?

Gaat u voor ladderband of ladderkoord? Kiest u 50 of 63 mm lamellen? En welke kleur past er het beste bij uw werkkamer? Jaloezieën van JASNO worden altijd op maat gemaakt. Wij adviseren u graag! Zo kiest u de jaloezie die uw werkplek helemaal compleet maakt.

Kom langs in onze showroom ➝
Blinds zwart kantoor