Dealer login link BE

+31 497 531 240Werken bij JASNODealer areaMediakit

Zwarte Shutters in de woonkamer voor de schuifpui

Raamdecoratie bij openslaande deuren en schuifpuien

Er zijn veel verschillende soorten raambekleding mogelijk voor openslaande (tuin)deuren en schuifpuien. Gemaakt van hout, kunststof of textiel en verkrijgbaar in vele kleuren, verduisterend of slechts tegen inkijk, op maat gemaakt en passend bij elk raam in elk interieur. Of uw stijl nu modern of landelijk is, onze shutters en houten jaloezieën maken ieder interieur indrukwekkend mooi.

Shutters van JASNO in de kleur moss grey voor de openslaande deuren van een woonkamer
Openslaande witte shutters Egelsbach
Zwarte shutters geraardsbergen
Witte shutters openslaande deuren brede ramen Waregem

Shutters bij openslaande deuren en schuifpuien

Een ideale combinatie, shutters bij openslaande tuindeuren of schuifpuien. U schuift de panelen opzij en kunt gewoon gebruik maken van de deur om naar binnen en buiten te gaan. We hebben diverse opties hiervoor. Een van de mogelijkheden is bijvoorbeeld shutters op een railsysteem, zo schuift u de panelen eenvoudig opzij. We leveren deze in een 90 graden vouwrail. Maar denk ook eens aan shutters op een schuifrail: de panelen schuiven dan voor elkaar weg.

Heeft u deuren waarbij het onderste gedeelte van de deur dicht is? We kunnen shutters ook leveren met het zogenoemde 'raised panel': het onderste gedeelte van het shutter paneel is dan dicht. De look van het raam en de deur blijft dan hetzelfde.

Houten jaloezieën voor openslaande deuren en schuifpuien

Onze elektrische blinds vormen ook een oplossing voor je openslaande tuindeuren of schuifpui. Met één druk op de knop haal je het pakket jaloezieën op, zodat je de deur naar buiten kunt openen. Zit je op de bank en word je verblind door de zon? Klik en zet de lamellen in de juiste stand. Gewoon vanaf je luie stoel.

 

Kom langs in onze showroom ➝
Zwolle groene blinds elektrisch