Dealer login link BE

+31 497 531 240Werken bij JASNODealer areaMediakit

Zwarte Shutters in de woonkamer voor de schuifpui

Creëer sfeer in de salon met raamdecoratie

De plek om te ontspannen na een lange werkdag, bij te kletsen met vrienden en vanaf de bank uw favoriete films en series te kijken; de salon heeft vele functies. Met JASNO raambekleding creëert u een sfeervolle omgeving en verandert u de salon in het visitekaartje van uw woning. Dankzij hun bijzondere kwaliteiten vormt ieder JASNO product een element van luxe in uw salon.

woonkamer full witte shutters Egelsbach
 Witte shutters woonkamer raised panel overview vtwonen
Witte houten jaloezieën van JASNO in de woonkamer

Mix shutters of jaloezieën met gordijnen

Met JASNO shutters en jaloezieën creëert u niet alleen een fraaie blikvanger in de salon. Combineer ook eens shutters of jaloezieën met gordijnen voor een stijlvol effect in uw interieur. Naast de extra sfeer die gordijnen met zich meebrengen, geniet u ook optimaal van de functionaliteiten van dit product. Een prachtige aanvulling op je jaloezieën of shutters.

Speel met licht in de salon

Met JASNO shutters en blinds creëert u een aangenaam, diffuus licht in de salon. Speel met de kracht van het invallende zonlicht dankzij de verstelbare lamellen en geniet van de tv zonder hinderlijke schitteringen van de felle zon. Om privacy en lichtinval onder en boven afzonderlijk van elkaar te regelen kiest u voor shutters met een tussenverbinding.

De salon zo open als u wilt

Heeft u openslaande tuindeuren of een schuifpui in uw salon? Dan kiest u met JASNO shutters voor een optimale mix van praktisch en mooi. Dankzij de vloeiende railsystemen van JASNO schuift u de shutters moeiteloos opzij– en weer terug, zodat u zonder problemen gebruik kunt blijven maken van de doorgang.

 Shutters in serre vtwonen carrousel

Raamdecoratie als zonwering

Door uw raambekleding op een warme zomerdag gesloten te houden, blijven de warme zonnestralen buiten en houdt u de salon lekker koel. In de winter kan het buiten erg guur en koud zijn. Ook dan levert het sluiten van uw raambekleding voordelen op. Door de gesloten raamdecoratie kan de warmte minder goed naar buiten ontsnappen en beperkt u de stookkosten.

woonkamer witte shutters brugge