Dealer login link BE

+31 497 531 240Werken bij JASNODealer areaMediakit

Shutters wit voordeur licht en schaduw.jpg

Shutters in of naast de voordeur

De hal of entree; een plek in huis waarbij u misschien niet direct denkt aan het plaatsen van raamdecoratie, maar waar privacy niet minder belangrijk is. Heeft u een raam in de voordeur of rondom de voordeur die u wilt afschermen van nieuwsgierige blikken van buitenaf? JASNO shutters passen uitstekend bij deze ramen in de gang.

houten shutters voordeur vtwonen blog impressie
Shutters wit voordeur licht en schaduw.jpg
shutters silentview voordeur in de hal smalle ramen blog impressie vtwonen
Inmeetafspraak meetlint

Geen inkijk dankzij JASNO shutters

Met JASNO shutters regelt u de gewenste lichtinval en privacy in één handomdraai. En dankzij shutters met een tussenverbinding hoeft u niet te kiezen tussen licht en privacy. Zo zet u de onderste lamellen dicht tegen inkijk en laat u de bovenste openstaan voor zonlicht. Of kantel de lamellen zó, dat er wel daglicht binnenstroomt, maar u geen inkijk heeft.

Regel licht en privacy in stijl

Omdat de entree vaak het eerste visitekaartje van een woning is, wilt u deze ruimte stijlvol inrichten. Onze shutters worden altijd op maat gemaakt en zijn een bijzonder praktisch en sfeervol alternatief voor rol- of vouwgordijnen. Eén shutterpaneel maken we al vanaf 19 cm breed, dus shutters zijn uitstekend toe te passen bij smalle, kleine ramen in of naast de voordeur. Het shutterpaneel bestaat uit verstelbare lamellen die u kunt kantelen. Zo speelt u met de lichtinval maar ook met de privacy. Sluit de lamellen helemaal, of draai ze zo dat u kunt zien wie er voor de deur staat.

Bovendien kunt u de shutters helemaal matchen met de kleur van uw voordeur, of met de muren in de hal. Bekijk hier de stijlvolle lak-en beitskleuren uit de JASNO collectie. Liever een RAL classic-, F&B- en NCS-kleur? Ook dat is mogelijk!

Shutters voordeur Spanje

Advies van de specialist

Welke montagevorm is mogelijk, welke kleur vindt u het mooist en past bij de voordeur en entree? Met meer dan 20 jaar ervaring weten wij als geen ander wat de beste mogelijkheden zijn voor uw ramen en interieur. Onze specialisten komen graag bij u thuis voor vrijblijvend advies en meten het raam in zodat er altijd passende shutters worden besteld.

Vraag onze gratis brochure aan ➝
Shutters voordeur speciale vorm