Dealer login link BE

+31 497 531 240Werken bij JASNODealer areaMediakit

Houten jaloezieen in de badkamer jumbotron

Jaloezieën voor de badkamer

Jaloezieën in de badkamer? Een perfecte combinatie! Met de houten jaloezieën (blinds) van JASNO geeft u uw badkamer een stijlvolle look. Onze vochtbestendige, houten jaloezieën kunnen prima in een badkamer of wellnessruimte geplaatst worden, mits ze niet in contact komen met spatwater en de ruimte goed geventileerd wordt.

Houten jaloezieën in de badkamer bij een vrijstaand bad
Houten jaloezieën in de badkamer van het merk JASNO
Blinds Schiedam
close up blinds Rödermark

Eindeloze mogelijkheden voor uw badkamer of wellnessruimte

Wij hebben 3 verschillende afwerkingsmogelijkheden: gelakte, gebeitste of geoliede jaloezieën. Een behandeling met lak, beits of olie zorgt ervoor dat de jaloezieën bestand zijn tegen vocht, waardoor dit product vaak ook in de badkamer geplaatst kan worden. Het is dan wel belangrijk dat de lamellen niet in contact komen met spatwater en dat de ruimte goed geventileerd wordt, anders adviseren wij om geen jaloezieën te kiezen voor in de badkamer. Wellicht zijn onze Aqualine shutters dan iets voor u!

Houten jaloezieën in de badkamer (JASNO blinds)

Creëer sfeer die bij de ruimte past

Natuurlijk creëert u met de gekozen afwerking ook direct een look die bij uw (badkamer)interieur past. Gelakte jaloezieën geven een superstrak resultaat, terwijl beits en olie de subtiele nerfstructuur zichtbaar houden voor een natuurlijke look. Ook qua kleuren zijn er veel mogelijkheden, waardoor u een look kunt creëren die perfect bij de ruimte past.

Zo geven donkere jaloezieën uw badkamer bijvoorbeeld een ontspannen sfeer. Ideaal voor als u aan het einde van de dag wilt ontspannen in bad. Badkamers of wellnessruimtes met jaloezieën in een lichte kleur ogen daarentegen open en ruimtelijk.

Witte houten jaloezieën badkamer bad Langen

Maatwerk is standaard, advies vanzelfsprekend

Onze blinds worden altijd op maat gemaakt en kunnen daarom toegepast worden op diverse raamvormen en maten. Vanzelfsprekend denken onze adviseurs graag met u mee. Wij hebben ruim 20 jaar ervaring en voorzien u graag van een deskundig advies. Neem gerust contact met ons op als u jaloezieën overweegt voor uw badkamer of wellnessruimte.

Houten jaloezieën in de badkamer

Bewonder onze houten jaloezieën in het echt

Wilt u onze producten liever in het echt zien? Kom langs in onze showroom, bezoek een JASNO-verdeler bij u in de buurt of vraag een gratis kleurstaal aan.