Dealer login link BE

+31 497 531 240Werken bij JASNODealer areaMediakit

Jaloezieën in de keuken jumbotron

Jaloezieën in de keuken

De keuken is een centrale plek in uw huis. In de ochtend staat u er snel een boterhammetje te smeren, in de avond kookt u een uitgebreid diner. Met de houten jaloezieën (blinds) van JASNO reguleert u gedurende de hele dag eenvoudig de lichtinval. Speel met de stand van de lamellen om meer of juist minder licht in huis te halen. Jaloezieën zijn een ideale optie voor de keuken.

 houten jaloezieen wit voor hoog raam keuken impressie
Zwarte blinds keuken TOM
Houten jaloezieën in de keuken - keukeneiland - tv
Houten jaloezieën van JASNO in close-up

Raamdecoratie, geschikt voor in de keuken

Bent u op zoek naar jaloezieën voor in de keuken? Onze houten jaloezieën kunnen prima toegepast worden in deze woonruimte, mits ze niet in contact komen met spatwater. Houten jaloezieën kunnen beter niet geplaatst worden direct achter de kraan. In dat geval kunt u beter kiezen voor onze Aqualine shutters, die goed bestand zijn tegen vocht.

Houd raamdecoratie eenvoudig stof en vetvrij

Door het bereiden van eten kan er op termijn een vettige aanslag ontstaan op de jaloezieën in de keuken. Gelukkig reinigt u de raamdecoratie van JASNO gemakkelijk en snel. Met een licht vochtige doek is de vette aanslag gemakkelijk te verwijderen. En met een plumeau of swiffer maakt u uw jaloezieën in een mum van tijd stofvrij.

Kies voor een afwerking die bij uw interieur past

Onze jaloezieën kunnen gelakt, gebeitst of geolied worden. Vanwege de verschillende afwerkingsmogelijkheden is er altijd wel een variant die bij u en uw interieur past. Zeker wanneer u een open keuken hebt of wanneer de keuken en woonkamer in elkaar overlopen, wilt u kiezen voor raamdecoratie die bij uw interieur past.

Witte houten jaloezieën in keuken

Maatwerk is bij JASNO standaard

Onze blinds worden altijd op maat gemaakt en kunnen daarom toegepast worden op diverse raamformaten. Vanzelfsprekend denken onze adviseurs graag met u mee. Hulp nodig wat betreft jaloezieën in de keuken? Wij hebben ruim 20 jaar ervaring en voorzien u graag van een deskundig advies.

Houten jaloezieën in de keuken maakt je keuken mooier

Bewonder onze houten jaloezieën in het echt

Wilt u onze producten liever in het echt zien? Kom langs in onze showroom, bezoek een JASNO-verdeler bij u in de buurt of vraag een gratis kleurstaal aan.