Dealer login link BE

+31 497 531 240Werken bij JASNODealer areaMediakit

Blinds houten jaloezieën wit in een kinderkamer met nijntje

Jaloezieën in de slaapkamer: voor een goede nachtrust

Houten jaloezieën zijn een goede optie voor in de slaapkamer. Voor een goede nachtrust wilt u uw slaapkamer voldoende kunnen verduisteren, terwijl u tegelijkertijd een rustgevende sfeer wilt creëren. Met de jaloezieën van JASNO bent u niet alleen verzekerd van een goede nachtrust, maar ook van een mooie look overdag.

Houten jaloezieën in slaapkamer van een kind
Blinds slaapkamer Tom
Kinderslaapkamer witte blinds JASNO Dreieich
Close-up blinds wit Langen

Reguleer de lichtinval, bepaal de privacy

Jaloezieën worden ook wel blinds genoemd. Net als bij shutters kunt u met jaloezieën eenvoudig spelen met de stand van de lamellen, om zo de inval van het licht te reguleren. Onze jaloezieën zijn daarnaast beschikbaar in een unieke privacy-uitvoering. Hierbij zijn de ladderkoorden die aan de voor- en achterzijde van elke lamel lopen extra verduisterend. Natuurlijk blijft het een product met beweegbare delen en wordt het nooit 100% lichtdicht.

Tip: kies voor donkere jaloezieën als u uw slaapkamer zo donker mogelijk wilt maken. Wit weerkaatst namelijk, waardoor er meer licht naar binnen valt. Donkere jaloezieën maken uw slaapkamer dus nét iets donkerder.

Zwarte blinds privacy uitvoering JASNO

Frisse lucht in de ochtend

Uw ramen opengooien voor wat frisse lucht in de ochtend? Ook dat is met jaloezieën natuurlijk geen enkel probleem. Onze jaloezieën worden altijd op maat gemaakt en zodanig bevestigd dat u uw slaapkamerraam in de ochtend eenvoudig kunt opengooien voor wat frisse lucht. Wel zo prettig.

Houten jaloezieën met zwart ladderband JASNO

Jaloezieën voor een antiallergische omgeving

Wist u dat houten jaloezieën ideaal zijn voor mensen met een stofallergie of andere allergieën, zoals hooikoorts? Stofdeeltjes of pollen kunnen zich gemakkelijk hechten aan stoffen gordijnen, waardoor u meer last kunt krijgen van allergische klachten. Kiest u voor houten jaloezieën in de slaapkamer? Dan kiest u voor een oplossing die heel eenvoudig schoon en stofvrij te houden is. Met een swiffer maakt u de lamellen eenvoudig stofvrij. Hardnekkiger vuil kunt u verwijderen met een licht vochtige doek.

Overweegt u houten jaloezieën in de slaapkamer? Wij denken natuurlijk graag met u mee. Wij hebben ruim 20 jaar ervaring en voorzien u graag van een deskundig advies.

Houten jaloezieën in slaapkamer

Bewonder onze houten jaloezieën in het echt

Wilt u onze producten liever in het echt zien? Kom langs in onze showroom, bezoek een JASNO-verdeler bij u in de buurt of vraag een gratis kleurstaal aan.