Dealer login link BE

+31 497 531 240Werken bij JASNODealer areaMediakit

Houten jaloezieën in de woonkamer

Jaloezieën voor een fijne sfeer

De woonkamer is vaak de plek waar de meeste tijd wordt doorgebracht. Na een lange werkdag ploft u hier heerlijk op de bank, of kletst u bij met vrienden en familie. In uw woonkamer wilt u natuurlijk graag een fijne sfeer creëren. Met de houten jaloezieën (blinds) van JASNO kiest u niet alleen voor fraaie raamdecoratie, u brengt direct ook een stukje gezelligheid in huis. De woonkamer is immers vaak het spektakelstuk van uw interieur.

Witte houten jaloezieën van JASNO in de woonkamer
Lichten houten jaloezieën van JASNO voor een breed raam in de woonkamer
Houten jaloezieën met ladderkoord van JASNO, met op de voorgrond een aantal planen en een poef
Houten jaloezieën in de woonkamer - JASNO

Jaloezieën voor elk interieur

Jaloezieën kunnen worden toegepast in tal van inrichtingen. Of u nu een modern, landelijk of klassiek interieur hebt, er is altijd wel een uitvoering die bij uw interieur past. Onze gelakte jaloezieën geven een super strak resultaat en zijn ideaal voor moderne inrichtingen, terwijl gebeitste of geoliede jaloezieën met hun subtiele houtnerf een meer huiselijke uitstraling met zich meebrengen.

Elektrische houten jaloezieën in de kleur Moss Grey van het merk JASNO

Ideaal voor hinderlijke schitteringen van de zon

Met jaloezieën beheerst u eenvoudig de lichtinval in de woonkamer. Ideaal om bijvoorbeeld hinderlijke schitteringen van zonlicht op de TV te voorkomen. Door te spelen met de stand van de lamellen voorkomt u spiegelingen, maar kunt u tegelijkertijd nog licht naar binnen laten vallen. Zo kunt u genieten van uw favoriete programma én daglicht tegelijkertijd.

Houten jaloezieën in de woonkamer geeft een warme sfeer in huis

De woonkamer zo open als u wilt

Jaloezieën zijn functioneel en mooi en vormen zo de ideale raamdecoratie voor uw woonkamer. Al onze blinds worden op maat gemaakt waardoor ze perfect aansluiten op de ramen in uw interieur. Onze specialisten weten als geen ander wat de mogelijkheden zijn.

Overweegt u jaloezieën in de woonkamer? Wij hebben ruim 20 jaar ervaring en voorzien u graag van een deskundig advies.

Grijze houten jaloezieën van JASNO om de zon te weren

Bewonder onze houten jaloezieën in het echt

Wilt u onze producten liever in het echt zien? Kom langs in onze showroom, bezoek een JASNO-verdeler bij u in de buurt of vraag een gratis kleurstaal aan.