Dealer login link BE

+31 497 531 240Werken bij JASNODealer areaMediakit

Witte shutters voor een hoog raam met een ronde vorm

De 12 belangrijkste voordelen van shutters!

De Rolls Royce onder de raamdecoratie, zo kunnen JASNO shutters misschien ook wel gezien worden. Als er één type raamdecoratie is die waarde en sfeer toevoegt aan uw woning dan zijn het wel shutters. Geen wonder dat shutters in steeds meer woningen de ramen sieren. Wel hangt er aan deze luxueuze raamdecoratie misschien een prijskaartje, maar zoals velen aangeven; dan heeft u ook echt wat. Deze op maat gemaakte raamdecoratie vormt een eyecatcher in het interieur en geeft jarenlang een hoop woonplezier en gemak.

Hier en daar heeft u vast wel eens gehoord van de velen voordelen van shutters. Om u een beter beeld te geven zetten we de belangrijkste pluspunten even op een rijtje:
 

 Shutters in serre vtwonen carrousel
Badkamer schutters
Close up shutter wit
 Zwarte shutters driehoekraam kazerne product

1. Op maat gemaakt

JASNO shutters worden tot in perfectie op maat gemaakt. Onze specialisten meten de ramen van te voren op zodat de shutters 100 procent passend zijn. Hierdoor zijn shutters voor vrijwel alle type ramen te plaatsen.

2. Zonwerend in de zomer en isolerend in de winter

Een groot voordeel van houten shutters is dat deze met de lamellen dicht de zon en warmte buitenshuis houden. In de winter zorgt deze raamdecoratie juist voor een isolerende werking en blijft de warmte beter binnen en de kou natuurlijk buiten.

3. Duurzame toevoeging / lange levensduur

JASNO shutters worden gemaakt van zeer duurzaam en hoogwaardig Paulownia hout. Het hout heeft een hoge duurzaamheidsklasse, is brandwerend, heeft een hoge splijtweerstand en een lange levensduur. Deze lichte maar sterke houtsoort wordt bijvoorbeeld ook vaak gebruik voor de vervaardiging van luxe meubelen en muziekinstrumenten. JASNO shutters hebben een zeer lange levensduur waardoor ze tientallen jaren meegaan.

4. Handig voor extra privacy

Dankzij de lamellen speelt u als het ware eenvoudig met licht en privacy. In één handeling klapt u de lamellen open of dicht. En de lamellen zet u eenvoudig in de juiste stand zodat er geen inkijk van buiten mogelijk is. Handig bij ramen aan de straatkant of voor in de badkamer. Vooral als het buiten donker is. Dankzij de tussenverbinding is het ook mogelijk om de bovenste lamellen open te laten en de onderste dicht. Zo geniet u van zowel licht als privacy.

5. Voor elke raamvorm

Absoluut iedere raamvorm is geschikt voor shutters. Onze specialisten hebben veel ervaring en gaan geen uitdaging uit de weg. Van ronde, hoekige tot metershoge ramen, geen uitdaging is te groot. En speciale ramenvormen met shutters vormen absoluut de mooiste eyecatchers.

6. Vochtbestendig ook voor in de badkamer

Houten raamdecoratie brengt sfeer maar is vaak niet ideaal voor in vochtige ruimtes. Wilt u toch graag shutters in de badkamer plaatsen? Geen probleem. De Aqualine shutters van JASNO kunnen wel tegen een spatje water. Deze unieke shutters zijn namelijk gemaakt van hoogwaardig kunststof. 

7. Waardeverhogend

Kiest u voor JASNO shutters, dan kiest u voor kwaliteit. Shutters worden altijd op maat gemaakt en voegen waarde toe aan uw woning. U kunt deze raamdecoratie zelfs meefinancieren met uw hypotheek.

8. Eenvoudig schoon te maken

Het is een fluitje van een cent om shutters schoon te maken. Sluit de lamellen eenvoudig via het bedieningsstokje of via silent view. Vervolgens haalt u de duster of plumeau er overheen en voilà, alle lamellen zijn stofvrij. Eventuele kleine vlekjes kunt u verwijderen met lauwwarm water en een microvezeldoek.

9. Extreem kindvriendelijk

Als er één type raambekleding is dat zeer veilig is voor kinderen dan zijn het wel shutters. Aan shutters hangen geen koorden of andere losse onderdelen waar kinderen in vast kunnen raken. Verder zijn shutters erg makkelijk in gebruik en door het hele gezin eenvoudig te bedienen.

10. Sfeerverhogend

Meer sfeer in huis? Shutters zijn het antwoord. De raamdecoratie vormt een tijdloze toepassing, zorgt voor extra aankleding en geef een knusse sfeer aan iedere ruimte.

11. Ook voor draaikiepramen, dakramen en voor openslaande tuindeuren

Bovenstaande raampartijen roepen nog wel eens de vraag op; wat te doen met de raambekleding? Shutters bieden ook hier uitkomst. Ze kunnen gemonteerd worden op het draaikiepraam en daardoor geen belemmering vormen tijdens het draai- en kiepen van de ramen. Voor openslaande tuindeuren kunnen shutters op een rails geplaatst worden. Mocht u de tuindeuren willen openen dan schuift u de shutters snel en soepel weg over de rails.

12. Voor iedere interieurstijl geschikt

Zoekt u raamdecoratie dat past binnen een industrieel, modern, landelijke of iedere andere interieurstijl? Shutters kun t u eenvoudig passend maken door de juiste kleur en lamelmaat te kiezen. Hoe groter de maat van de lamellen hoe moderner de uitstraling zal zijn. Matte Black shutters integreren bijvoorbeeld fantastisch binnen de industriële woonstijl, terwijl shutters met een echte houtlook door een beitsbehandeling subliem zijn in een landelijk interieur.