Grijze shutters en blinds in Noordwijk

Stylist Frans Uyterlinde stond voor een grote uitdaging in Noordwijk: daar waar Katiche houdt van een rustig interieur met strakke lijnen en veel wit met grijs, wil Joey juist een interieur met veel accessoires en warme kleuren. Een lastige klus dus, maar wat een schitterend eindresultaat!

Basiskleuren

Stylist Frans vond het erg belangrijk om eenheid te creëren in het interieur van Joey en Katiche. Hij heeft gekozen voor twee basiskleuren: grijs en groen. De accessoires in pasteltinten zorgen voor een zachte, rustige look.

Door in het eetgedeelte grijs als basiskleur voor de muren en het plafond te kiezen, ontstaat hier rust en eenheid. De kleur is zelfs doorgetrokken tot in de nieuwe raamdecoratie.

Grijze shutters en blinds

Bij de openslaande tuindeur heeft Frans gekozen voor shutters met een bedieningsstokje, in dezelfde grijstint als de muren en het plafond. De shutters zijn gemonteerd op een vouwrailsysteem. Zo kunnen de panelen eenvoudig opzij worden geschoven om gebruik te maken van de deur naar buiten. Frans heeft gekozen voor shutters met een 63mm lamel met aan de onderkant een dicht paneel, het zogenoemde 'raised panel'. Op deze manier blijft de strakke look van het raam en de deur behouden.

Het andere raam in het eetgedeelte heeft hij evenals de rest van de ramen in de woonkamer, de hal en de keuken voorzien van houten jaloezieën met een 63mm lamel. En ook weer in dezelfde grijstint als de rest van het interieur om zo eenheid te creëren. Frans heeft de blinds gepersonaliseerd met decoratief ladderband.

Wij kijken terug op een zeer geslaagde make-over en genieten nog even na van de mooie plaatjes!

Aflevering gemist? Hier kijkt u ‘m terug.

Kijk voor nieuwe afleveringen van 'vtwonen – weer verliefd op je huis!' iedere zondag om 19.30 uur naar SBS6.