Dealer login link BE

+31 497 531 240Werken bij JASNODealer areaMediakit

JASNO Blinds: de 10 belangrijkste voordelen!

Stijlvol, functioneel en tijdloos; JASNO blinds ofwel houten jaloezieën zijn echte sfeermakers in uw interieur. Met hun prachtige lichtinval creëren ze een lichtspel in elke ruimte van uw huis. Benieuwd wat de voordelen van onze houten jaloezieën zijn en waarom u deze niet kunt missen in uw huis? Lees hieronder de 10 belangrijkste voordelen! 

Zwarte blinds Schagen
Lichten houten jaloezieën van JASNO voor een breed raam in de woonkamer
Blinds wellness 1 780x520
Blinds Langen Keuken

1. Perfect op maat

JASNO blinds worden altijd op maat gemaakt. Tijdens de inmeetafspraak worden de juiste maten genoteerd, zodat de houten jaloezieën perfect in uw raam passen. Bovendien kunnen JASNO blinds tot een breedte van 308 cm en een hoogte van 304 cm gemaakt worden. Ideaal dus voor grote ramen!

2. Duurzame toevoeging

Duurzaam is tegenwoordig bijna een standaard geworden, hoe duurzamer een product hoe beter. Ook bij JASNO zijn de blinds gemaakt van duurzaam materiaal, namelijk Paulownia hout. Dit is een lichte maar zeer sterke houtsoort. Kiest u de gebeitste jaloezieën dan ziet u de prachtige houtnerven er nog doorheen komen voor een extra natuurlijke look!

3. Extra verduisterend

Onze houten jaloezieën zijn beschikbaar in een unieke privacy-uitvoering waarbij de ladderkoorden aan de voor- en achterzijde van elke lamel lopen. Hierdoor zitten er geen ponsgaten in het midden van de lamellen. De lamellen sluiten nog beter, waardoor deze extra verduisterend zijn en zorgen voor extra privacy. Ideaal dus voor de slaapkamer. 

4. Slechts 1 bedieningskoord

Geen gevechten meer met koorden die in de knoop zitten. Door middel van onze monocommando ketting is er maar één bedieningskoord nodig. Deze term klinkt heel ingewikkeld, maar in kindertaal betekent het dat deze enkele ketting ervoor zorgt dat de lamellen zowel tuimelen als optrekken. 

5. Kindveiligheid voorop

Houten jaloezieën gevaarlijk voor kinderen? Zeker niet! Met onze speciale kindveilige bedieningsketting zijn zelfs de verstikkingsgevaren geweken. Zodra er druk komt op de ketting, wordt deze automatisch doorgesneden.  

6. Elektrisch bedienen

JASNO blinds zijn ook motorisch te bestellen om met de afstandsbediening of met uw telefoon te bedienen door middel van Dooya motorisatie. Zo hoeft u niet meer op te staan om de lamellen in de gewenste stand te zetten. U kunt zelfs een timer aanzetten op de app, zodat ze automatisch open of dicht gaan. Ideaal als u bijvoorbeeld niet thuis bent en het donker is of als u natuurlijk daglicht wil gebruiken als wekker! Is dat niet gemakkelijk?

7. Personaliseerbaar voor uw interieur

Of u nu een landelijk, modern of klassiek interieur hebt; door het ruime aanbod in kleuren en combinaties is er altijd een keuze die bij uw huisstijl past. Gaat u voor een eyecatcher in de kamer of laat u de jaloezieën opgaan in uw interieur? Kies uw eigen combinaties of laat u inspireren door onze adviseurs.

8. Gemakkelijk schoonmaken

Schoonmaken, daar zitten de meeste mensen niet op te wachten. Onze houten jaloezieën zijn gelukkig gemakkelijk stofvrij te maken met een swiffer of plumeau. En zit er wel een echte vlek op, dan kunt u deze schoonmaken met een licht vochtige doek. 

9. Warmtewerend én licht isolerend

De houten jaloezieën zijn gemaakt van Paulownia hout. Dit hout heeft zowel in de winter als in de zomer een functionele werking. In de winter zorgt dit hout voor een licht isolerende werking. Daarentegen zorgt het in de zomer ervoor dat de warmte buitenshuis blijft. Zo houdt u ook de energierekening te vriend. 

10. Ook voor in de badkamer

Laat raamdecoratie de rode draad zijn in uw interieur, door voor alle ramen dezelfde raambekleding te kiezen. Onze blinds kunnen tegen vochtige ruimtes, mits u deze ruimte goed ventileert. Zorgt u meteen voor een luxe uitstraling in uw badkamer!

 

Bent u benieuwd hoe onze blinds er bij u thuis uitzien? Download dan de JASNO App en zie uw huis met JASNO raamdecoratie!