Dealer login link BE

+31 497 531 240Werken bij JASNODealer areaMediakit

JASNO shutters voor uw LUXboX dakserre

De zolder wordt steeds vaker omgetoverd tot volwaardige slaapkamer, kantoor of badkamer. Door het schuine dak met relatief kleine dakramen gaat er echter veel lichtinval en (loop)ruimte verloren. Hierdoor kan het lastig zijn om de ruimte optimaal in te delen. Een dakserre van LUXboX vormt dan een stijlvolle en praktische oplossing en zorgt direct voor veel daglicht. Goede raamdecoratie is dus ook hier een aanrader. JASNO heeft een speciaal shutterframe ontwikkeld dat perfect geschikt is voor de dakramen van zo’n prachtige LUXboX dakserre.

Luxbox zolder dakserre badkamer
Dakserre luxbox met jasno shutters LR
Buitenaanzicht luxbox dakserre
Slaapkamer zolder dakserre luxbox

Een wereld aan licht en ruimte

In tegenstelling tot een traditionele dakkapel heeft een dakserre niet alleen ramen aan de voorzijde, maar ook aan de bovenzijde. Zo levert een dakserre tot wel drie keer meer daglicht dan een traditionele dakkapel. Er ontstaat dus in één klap een enorme bak aan licht op uw zolder. Bovendien kunt u dankzij de dakramen in slaap vallen onder een prachtige sterrenhemel. Een win-win situatie!

Omdat de dakserres van LUXboX een stuk hoger zijn dan een traditionele dakkapel oogt de zolderruimte direct ruimer, ondanks dat de dakserre maar 60 cm uit het dakvlak steekt. Hierdoor zijn ze in de meeste gevallen vergunningsvrij te plaatsen. Bovendien creëert een dakserre daadwerkelijk meer (loop)ruimte door de schuine glazen wanden. Ook prettig: de dakserre wordt in één dag geplaatst en er is voor ieder budget een passende oplossing.

Luxbox dakserre zolder slaapkamer

Reguleer het licht met JASNO shutters

De dakserres van LUXboX zijn goed geïsoleerd en vormen dus een duurzame oplossing voor uw zolderkamer. Goed voor het milieu en uw portemonnee! Uiteraard wilt u in de zomer ook op zolder de felle zonnestralen weren en in de winter de warmte zoveel mogelijk binnenhouden. Wat betreft de raamdecoratie wilt u een mooie eyecatcher die matcht bij de stijlvolle LUXboX dakserre. Speciaal voor LUXboX heeft JASNO voor alle dakramen een shutterframe ontwikkeld waarmee de shutters vrijwel naadloos op het dakraam aansluiten. Zo regelt u ook op zolder heel eenvoudig de gewenste lichtinval én heeft u een stijlvolle raamdecoratie oplossing voor uw dakserre.

Zolder slaapkamer luxbox shutter

Ontdek de mogelijkheden met shutters

Wilt u meer weten over de mogelijkheden met een LUXboX dakserre voor uw zolderruimte? In de verschillende belevingscentra ontdekt u welk model het beste past bij uw situatie en ontvangt u passend advies van een LUXboX expert. Bovendien spot u in de belevingscentra ook voorbeelden van dakserres met onze shutters. JASNO adviseert u graag over de bijpassende shutters.

LUXBOX_dakserre dakraam shutter