Info

De JASNO shutters en jaloezieën App voor Apple en Android

De JASNO App voor iPhone, iPad2,  iPod Touch en Android visualiseert hoe shutters en jaloezieën bij u thuis voor de ramen staan. In slechts 3 simpele stappen ziet u hoe bijvoorbeeld het erkerraam voorzien is van shutters of het keukenraam van blinds.

Shutters of jaloezieën voor uw raam visualiseren

Maak een foto met uw telefoon of selecteer in de App een foto uit uw album, geef op de foto aan waar de hoekpunten van het raam/deur/doorgang of kast zitten, voer de breedte in en afhanekelijk van welk product u kiest: de shutter of jaloezie verschijnt.

Vervolgens kunt u verschillende aanpassingen doen: verander de kleur van de shutters of jaloezieën, het aantal panelen, de bediening of de lamelmaat. Ook kunt u meerdere shutters of blinds in één foto plaatsen zodat er een totaalbeeld ontstaat.

Klaar met bewerken? De van shutters of jaloezieën voorziene foto kunt u in de galerij bewaren, mailen of delen via Twitter of Facebook.

Verdelers zoeken

Wilt u de hele JASNO collectie bekijken met alle (kleur)mogelijkheden? Ga naar een JASNO verdeler bij u in de buurt. JASNO verkooppunten vindt u ook in de App.

De JASNO shutters en jaloezieën App voor Apple en Android
Webdevelopment & design by Fruitcake

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.