Dealer login link BE

+31 497 531 240Werken bij JASNODealer areaMediakit

 Kunststof shutters in de kleur moss grey in de badkamer

Shutters voor de badkamer

Op zoek naar shutters voor in de badkamer? Met JASNO shutters geeft u de badkamer een prachtig gezicht. De spatwaterproof, kunststof shutters en de vochtbestendige, houten shutters zijn de ideale raamdecoratie. Ze geven uw badkamer dat heerlijke, ontspannen wellnessgevoel.

Shutters in de badkamer voor kleine ramen
Witte shutters in de badkamer, geopend
Shutters in de badkamer met op de voorgrond een vrijstaand bad
Shutters in de badkamer met op de voorgrond een kraan

Spatwaterproof, hét kenmerk van Aqualine shutters

Onze Aqualine shutters zijn zeer geschikt voor vochtige ruimtes. Sterker nog, deze kunststof shutters zijn ideaal voor in de badkamer! De Aqualine shutters worden gemaakt van een kwalitatief hoogwaardig kunststof en zijn spatwaterproof. Onze Aqualine shutters worden altijd op maat gemaakt en zijn geschikt voor vele raamsoorten.

Kunststof shutters van JASNO in de badkamer, stijlvol donker met een wit vrijstaand bad

Geen zorgen over vocht

Een houten shutter in de badkamer, kan dat? Jazeker. De houten shutters van JASNO zijn behandeld met een speciale lak of olie. Dankzij deze vochtbestendige kwaliteiten kunt u ze prima toepassen in uw badkamer of wellnessruimte.

In tegenstelling tot de Aqualine shutters, mogen de Primewood shutters in de badkamer niet in direct contact met spatwater staan. Condens kunnen ze wel prima hebben zolang u de ruimte maar goed ventileert. Is uw badkamer niet goed geventileerd? Dan adviseren wij om te kiezen voor onze Aqualine shutters.

Shutters in de badkamer voor een schuin raam - zwart

Creëer sfeer in uw badkamer met shutters

In de badkamer wilt u genieten in een ontspannen omgeving. Met shutters speelt u eenvoudig met zonlicht. Zo bepaalt u niet alleen de sfeer, maar zorgt u ook voor geborgenheid en privacy. Door het verstellen van de lamellen kunt u de inkijk van buitenaf verminderen en tóch nog licht in uw badkamer laten. Of doe ze helemaal dicht en geniet van de sfeer die u krijgt met uw badkamerverlichting.

Overweegt u shutters in de badkamer? Wij denken natuurlijk graag met u mee. Wij hebben ruim 20 jaar ervaring en voorzien u graag van een deskundig advies.

Zwarte shutters van JASNO voor een schuin raam in de badkamer

Bewonder onze shutters in het echt

Wilt u onze producten liever in het echt zien? Kom langs in onze showroom, bezoek een JASNO-verdeler bij u in de buurt of vraag een gratis kleurstaal aan.