Dealer login link BE

+31 497 531 240Werken bij JASNODealer areaMediakit

Shutters in de slaapkamer geven de ruimte extra alure

Shutters in de slaapkamer: een oase van rust

Een goede nachtrust begint bij een ontspannen omgeving. Met de shutters van JASNO verandert u de slaapkamer in een oase van rust. Met hun unieke productkwaliteiten vormen onze maatwerk shutters de gedroomde kandidaten voor een bijzonder lichtspel in de slaapkamer.

Slaapkamer witte shutters Bad Oeynhausen.jpg
Shutters Velserbroek
Shutters slaapkamer zeeland schuin raam_0.jpg
Witte shutters van JASNO in de slaapkamer

Houd privacy in de hand met JASNO shutters

Met JASNO shutters houdt u nieuwsgierige blikken waar ze horen: buiten de slaapkamer. Dankzij shutters met een tussenverbinding hoeft u niet te kiezen tussen licht en privacy. Zet de onderste lamellen dicht tegen de inkijk en zet de bovenste lamellen open voor extra zonlicht. Of kantel de lamellen zó dat er wel daglicht binnenstroomt, maar u geen inkijk hebt. Dit maakt shutters de ideale raamdecoratie voor in de slaapkamer.

shutters slaapkamer wit met gordijnen

Zijn shutters verduisterend voor in de slaapkamer?

Met JASNO shutters verduistert u de slaapkamer uitstekend. Welk product u ook kiest, onze shutters en blinds worden speciaal op maat gemaakt voor uw ramen. En doordat u kunt kiezen uit verschillende montageopties, kunnen ze naar wens gemonteerd worden. Wel komt er via de minimale kieren in de gesloten stand (bijvoorbeeld aan de boven- en onderzijde) een klein beetje daglicht binnen. Het blijft per slot van rekening een product met beweegbare delen, 100% afgesloten wordt het daardoor niet.

Wist u dat de kleur van de shutters ook een rol speelt in de mate van verduistering? Witte shutters weerkaatsen het licht namelijk, terwijl zwarte shutters en blinds het licht juist absorberen. Zwarte shutters maken uw slaapkamer dus nét een stukje donkerder.

witte shutters slaapkamer

Shutters: ideaal tegen stofallergie

Voor mensen met een stofallergie zijn shutters in de slaapkamer ideaal. In tegenstelling tot stoffen gordijnen doen shutters weinig stof opwaaien bij het opendoen. Daarnaast zijn onze houten en kunststof shutters eenvoudig schoon en stofvrij te houden met een swiffer. Hierdoor houdt u uw slaapkamer gemakkelijker stofvrij en kunt u genieten van een goede nachtrust.

Hulp nodig bij de keuze voor raamdecoratie in de slaapkamer? Vanzelfsprekend denken onze adviseurs graag met u mee. Wij hebben ruim 20 jaar ervaring en voorzien u graag van een deskundig advies.

Bewonder onze shutters in het echt

Wilt u onze producten liever in het echt zien? Kom langs in onze showroom, bezoek een JASNO-verdeler bij u in de buurt of vraag een gratis kleurstaal aan.