Shutters voor schuine ramen

Zonwering voor een schuin raam? JASNO shutters zijn mogelijk voor alle raamvormen en raamsoorten. Bij een schuin raam, voorzien van shutters, blijft de speciale raamvorm juist goed zichtbaar. Dat mag gezien worden. De shutters komen zo nog beter tot hun recht.

Bovendien zijn shutters zeer praktisch in gebruik. U regelt het zonlicht én uw privacy in een handomdraai. Shutters passen op elk raam omdat we, groot of klein raam, onze raambekleding altijd op maat maken. Omdat u een ruime keus hebt uit stijlvolle kleuren, bediening en lamelbreedtes, stemt u de shutters af op uw interieursmaak.

Schuine shutters kopen

Onze adviseurs voorzien u graag van advies in de JASNO showroom. U kunt ook terecht bij een van onze verdelers bij u in de buurt. Omdat onze shutters een maatwerk product zijn, komt er altijd een specialist bij u thuis om het raam in te meten, zodat er passende shutters gemaakt kunnen worden. Zo bent u er zeker van dat u een shutter hebt die perfect past op uw schuine raam.

Waar kan ik een schuin raam met shutters zien?

In de JASNO showroom ervaart u een schuine shutter ‘in het echt’. Natuurlijk kunt u er meteen de rest van onze collectie raambekleding bewonderen. Neem gerust een foto en de afmetingen van uw raampartij(en) mee voor uitgebreid advies van een van onze specialisten.

U kunt onze shutter collectie ook bewonderen bij een van onze verdelers. Let wel, niet elke dealer heeft een schuine shutter in de winkel.