Dealer login link BE

+31 497 531 240Werken bij JASNODealer areaMediakit

 Driehoekramen shutters zwart jumbo

Shutters voor driehoek ramen

Shutters zijn niet alleen de ideale raambekleding voor rechte ramen, maar juist óók voor ramen in een driehoek vorm. Of zeshoek, of achthoek of getoogd… Voor elk type raam maken we de shutters altijd passend op maat. Bij speciale raamvormen zijn shutters een van de weinige oplossingen om toch te verduisteren en spelen met lichtinval en privacy. Vooral dan komen shutters schitterend tot hun recht omdat je de ‘afwijkende’ raamvorm blijft zien.

Zwarte shutters van JASNO voor een schuin raam in de badkamer
 Zwarte shutters driehoekraam kazerne product
 driehoekraam shutters wit silentview grote lamelmaat impressie
Driehoekraam Osdorp shutters

Onze houten Primewood shutters zijn geschikt voor alle raamvormen, dus of u nou een recht dakraam of een metershoog (drie)hoekig raam heeft, the sky is the limit. De spatwaterproof Aqualine shutters maken we van hoogwaardig kunststof en zijn daardoor de perfecte keuze voor ramen in vochtige ruimtes, zoals badkamers en keukens. Deze shutters zijn geschikt voor getoogde en schuine raamvormen. Afhankelijk van het raam zullen de shutters op het raam bevestigd worden of op het kozijn. Door middel van het scharnier kunt u de shutters nog open maken om bij uw raam te kunnen. Is dit bij uw raam niet mogelijk? Het shutterpaneel kan ook op het raamkozijn geklikt worden, zodat u het er in één keer kunt afhalen!

Waar koop ik shutters?

In onze showroom in Eersel is onze raamdecoratie uiteraard in diverse uitvoeringen te zien. Zo hebben we ook een schuin raam voorzien van shutters. Neem gerust een foto en de globale maten van uw raam mee zodat wij een prijsindicatie voor u kunnen maken. We helpen u graag een maatwerk oplossing te vinden voor uw ramen!

Ook in de showroom van onze verdelers kunt u onze maatwerk raamdecoratie zien en advies ontvangen.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan ➝
 jasno pand lange voren 25 eersel impressie