Info
Top

Speciale raamvormen

Waar vind je een zonwering voor een rond, schuin of ovaal raam? JASNO shutters vormen een van de weinige oplossingen voor speciale raamvormen. Omdat JASNO alle shutters op maat produceert, kunnen we iedere vorm maken die u wilt. Juist bij speciale raamvormen komen shutters schitterend tot hun recht.

Rond raam, getoogd, ovaal, schuin, achthoekig…

Voor iedere raamvorm een passende shutter. U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het maken! Heeft u een rond raam? Of een schuin raam waar u geen raad mee weet? Maar ook een getoogd raam, ovaal raam of achthoekig raam, alles is mogelijk. Met onze shutters benadrukt u de karakteristieke vorm van het raam, in tegenstelling tot gordijnen of andere raambekleding. En door de verstelbare lamellen kunt u toch de privacy en de lichtinval regelen. 

Shutters op ramen met speciale vormen

 

 

Shutters voor getoogde raam

Mogelijkheden van shutters op uw speciale raamvorm

Onze specialisten komen bij u thuis het raam opmeten en er worden passende shutters voor uw raam besteld. Zo bent u er zeker van dat u een shutter op maat heeft, die perfect past op uw raam. Afhankelijk van het raam zullen de shutters op het raam bevestigd worden of op het kozijn. Door middel van het scharnier kunt u de shutters nog open maken om bij uw raam te kunnen. Is dit bij uw raam niet mogelijk? Het shutterpaneel kan ook op het raamkozijn geklikt worden, zodat u het er in één keer kunt afhalen!

Shutters ook met bediening op afstand

Twijfelt u wat u moet doen met dat hoge driehoekige raampje in de nok van het dak? Of heeft u een rond raam zo hoog in de muur zitten dat u er niet goed bij kunt? U kunt onze shutters ook met remote bediening bestellen. Daardoor zijn de lamellen op afstand te bedienen. Ideaal voor een speciale raamvorm!

 

Ga verder naar shutters of houten jaloezieën voor een hoog raam of vind een verdeler in de buurt.

 

Shutters in een vergaderzaal
Shutters op een speciale raamvorm
JASNO shutters wit in een badkamer
JASNO shutters in het wit in B&B La Suite
JASNO shutters driehoekraam slaapkamer badkamer wit
JASNO shutters wit in een badkamer
Shutters op een hoog raam in een speciale vorm
JASNO shutters in B&B La Suite
Shutters op een hoog raam in een speciale vorm
Webdevelopment & design by Fruitcake