Dealer login link BE

+31 497 531 240Werken bij JASNODealer areaMediakit

 Shutters special raamvorm gebogen in serre jumbo

Zonwering voor speciale raamvormen

Shutters is zeer geschikte raamdecoratie voor ramen die níet vierkant of rechthoekig zijn. Voor ovale, gegolfde, ronde, schuine en hoekige ramen passen shutters bijna nog beter dan bij ‘rechte’ ramen. Voor elk raam maken wij shutters perfect passend op maat. Voor een klein rechthoekig raam in een nieuw huis, maar ook voor ramen met bijzondere vormen. De unieke vorm van het raam blijft u zien met shutters ervoor. Waardoor dat speciale raam met shutters dé eyecatcher is.

Zwarte houten Shutters van JASNO voor een draaikiepraam in een punt
Driehoekraam Osdorp shutters
 Ronde shutter in toilet speciale raamvorm product

Waar kan ik shutters kopen?

Bij een van onze verdelers of in onze showroom te Eersel. De verdeler of onze adviseur geeft u een uitgebreid advies. Welke montage vorm is mogelijk, welke kleur vindt u het mooist en wat past bij uw kozijnen en interieur. Bij u thuis meet de specialist het raam zodat er passende shutters kunnen worden besteld. Zo bent u er zeker van dat de shutters perfect op maat zijn. En dus 100% passen op uw raam of ramen.

Waar kan ik een speciale raamvorm met shutters zien?

Bij al onze verdelers kunt u shutters in de winkel zien. Echter, niet elke dealer heeft een shutter in een speciale vorm. In onze showroom in Eersel verwelkomen we u ook graag. Hier kunt u een schuine shutter en een ronde shutter ‘in het echt’ ervaren. Natuurlijk kunt u verder ook onze andere raamdecoratie ontdekken en u hierover laten adviseren.

Kom langs in onze showroom ➝

Welke shutters zijn geschikt voor speciale raamvormen?

Onze duurzame Primewood shutters vervaardigen we in allerlei denkbare speciale raamvormen. Ook JASNO Aqualine shutters zijn geschikt voor schuine en getoogde ramen. Deze shutters zijn spatwaterproof doordat we ze maken van kwalitatief hoogwaardig kunststof. Hierdoor zijn Aqualine shutters dé ideale shutters voor ramen in vochtige ruimtes zoals keukensbadkamers, zwembaden en wellnessruimtes.

 Ronde shutter in toilet speciale raamvorm product

Zijn blinds (houten jaloezieën) ook geschikt voor speciale raamvormen?

Onze houten jaloezieën maken we, net als de shutters, altijd op maat. Alleen is een speciale vorm met blinds niet mogelijk. Wilt u toch blinds voor bijvoorbeeld een rond raam plaatsen? Het is meestal wel mogelijk met montage óp de dag. De bijzondere vorm van uw raam is dan bij gesloten toestand niet zichtbaar, in tegenstelling tot bij shutters.