Dealer login link BE

+31 497 531 240Werken bij JASNODealer areaMediakit

blinds woonkamer

Binnenkijken: JASNO shutters en blinds in Brabantse nieuwbouwwoning

Voor een fotoreportage in het Vlaamse magazine Home Sweet Home reisden we af naar het Brabantse Megen. Hier vinden we een prachtige nieuwbouwwoning, gevuld met JASNO blinds en shutters. Na 2 jaar bouwen hebben de bewoners hier hun thuis van gemaakt en wij mochten een kijkje nemen.

huis buitenkant
shutters stoel secties panelen
blinds woonkamer
shutters slaapkamer schuin raam

Houten jaloezieën in de badkamer

We worden vriendelijk opgewacht bij de ingang door de eigenaar, die ons vol enthousiasme begroet en gaat rondleiden. Bij binnenkomst in de hal ruikt het huis nog helemaal nieuw. Wat hier meteen opvalt is de openheid van de woning. Wanneer we naar boven kijken, kijken we dwars door de verdiepingen heen meteen op het bovenste puntje van het dak. Vanuit de hal gaan we allereerst naar de slaapkamer met aansluitende badkamer. Deze is op de begane grond te vinden, alles gericht op de toekomst. In de badkamer komen we het eerste JASNO product tegen, houten jaloezieën oftewel JASNO blinds. Doordat deze badkamer goed geventileerd kan worden, zijn houten jaloezieën geen probleem in deze vochtige ruimte. Naast een breed assortiment lak- en beitskleuren, kunnen JASNO blinds ook geleverd worden in RAL- NCS- of F&B kleuren. Deze jaloezieën zijn uitgevoerd in kleur RAL 7010 voor een chique look. 

blinds badkamer

Brede ramen vragen om elektrische jaloezieën

Aan de andere kant van de hal, komen we uit in de woonkamer met aansluitend een leefkeuken. De grote ramen die de gehele achterwand van de woning beslaan, zijn volledig bekleed met elektrische JASNO blinds met een 63 mm lamel. Uitgevoerd in een diepgrijze RAL 7010 kleur, passen ze perfect bij de donkere vloer. De houten jaloezieën zijn door middel van een WiFi hub aangesloten op de tablet van de huiseigenaren, waardoor ze gemakkelijk elektrisch te bedienen zijn. Door de enorme breedte van de jaloezieën, was elektrisch bedienen hier de beste optie. Hierdoor worden de jaloezieën namelijk met een gelijkmatige kracht bewogen. Wist u dat we onze gelakte blinds tot 3.08m uit één stuk kunnen maken? De bewoners hebben drie verschillende standaard standen ingesteld, met één druk op de knop gaan alle jaloezieën open, half-open of dicht. Andere standen kunnen zij ook via de tablet instellen. De woonkamer kijkt uit op de prachtige achtertuin met aansluitend een ver uitzicht over de weilanden, met ooievaarsnest. 

Grijze houten jaloezieën van JASNO om de zon te weren

Houten en kunststof shutters voor schuine ramen

Op de eerste verdieping vinden we JASNO shutters in het kantoor, de slaapkamers en de badkamer. Allen in dezelfde diepgrijze RAL 7010 kleur met lamelmaat L (89 mm) en een silent view bediening, wat past bij de strakke look in het moderne huis. In het kantoor en de slaapkamers zijn Primewood shutters geplaatst, oftewel shutters die gemaakt zijn van duurzaam Paulownia hout. De shutters zijn onderverdeeld in verschillende panelen. Op deze manier kunt u altijd de perfecte combinatie tussen lichtinval en privacy creëren. Bovendien zijn deze houten shutters licht isolerend. In de zomer houden ze de warmte buiten, terwijl ze 
in de winter de warmte juist binnenshuis houdt. De eigenaar vertelt dat het behoorlijk warm kan worden op de eerste verdieping dus dit bijkomend voordeel is voor de bewoners erg prettig. In de badkamer zijn Aqualine shutters te vinden. Deze kunststof shutters zijn speciaal gemaakt voor vochtige ruimtes en kunnen tegen een spatje water. Voor het oog is er geen verschil, dus de strakke look wordt behouden. Wat opvalt aan de bovenste verdieping zijn de schuine daken. Hierdoor zijn ook de meeste ramen schuin afgesneden. Shutters zorgen ervoor dat de speciale raamvormen extra geaccentueerd worden in de ruimte en dat er geen licht verloren gaat. 

shutters badkamer schuin

Details in overvloed

Tijdens de rondleiding door de woning blijft ons geen detail over de inrichting bespaard. Zo heeft zelfs het akoestische wandbehang een prachtig persoonlijk verhaal. Er is werkelijk over elk detail nagedacht door de huiseigenaren, waardoor ze er echt hun eigen plekje van hebben gemaakt.

 

Wilt u meer informatie over shutters of blinds in uw woning? Vraag hier gratis een brochure aan, kom langs in onze showroom te Eersel of vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan huis aan.

Vind een verkooppunt bij u in de buurt ➝
shutters detail shot