Dealer login link BE

+31 497 531 240Werken bij JASNODealer areaMediakit

Shutters vtwonen Kampen

Raamdecoratie voor 2022? Dit zijn de nieuwste trends!

Een nieuw jaar, nieuwe kansen. Tijd voor een frisse wind door uw interieur? Leg de focus op de belangrijkste sfeermaker in huis: raamdecoratie. Tegenwoordig zijn de mogelijkheden eindeloos als het om raambekleding gaat. Van gordijnen, jaloezieën, plissés, shutters, vouwgordijnen tot verticale lamellen. Waar te beginnen horen we u denken. Ook vanwege alle trends en innovaties begrijpen we dat het best lastig kiezen is. Geen nood! Om de keuze iets makkelijker te maken hebben we de nieuwste raamdecoratietrends voor 2022 alvast voor u op een rijtje gezet.

shutters vtwonen Kampen met plant
Donkere shutters vtwonen Haarlem closeup
Driehoekraam Osdorp shutters
blinds zwart Nick

Raamdecoratie trend 1: donker is doen!

Durf anno 2022 voor donkere raamdecoratie te kiezen. We zien de populariteit van donkere raambekleding al jaren toenemen. En dat is eenvoudig te verklaren want u krijgt er een verbluffend resultaat voor terug. Van mat zwart, donkergrijs, diepblauw tot donkere houttinten, uw interieur krijgt direct een flinke vleug luxe. Ga voor hotel chique in 2022. Met luxe shutters of houten jaloezieën in Traffic Grey of Matte Black zit u meteen goed. Bang dat het in huis te donker zal worden? Dit hoeft helemaal niet het geval te zijn. Shutterpanelen kunnen bijvoorbeeld altijd opengeklapt worden voor volledig zicht naar buiten. Of laat de hoge shutters voor tuindeuren bijvoorbeeld op een rails plaatsen zodat de panelen eenvoudig opengeschoven kunnen worden. Wat betreft donkere jaloezieën of donkere vouwgordijnen; deze kunnen helemaal opgetrokken worden. Toch is dit vaak niet nodig voor meer licht in huis aangezien u de lamellen zo kunt kantelen dat het licht van buiten de woonruimte goed inkaatst.

Donkere shutters vtwonen Haarlem

Raamdecoratie trend 2: jaloezieën zijn hot

Jaloezieën zijn al jaren populair, maar deze woontrend zet vooral in 2022 heel sterk door. Met name de houten jaloezieën zijn een parel voor uw ramen en geven het interieur direct een moderne boost. Maar dat is niet alles! Jaloezieën zijn vooral heel erg praktisch. U bepaalt namelijk zelf hoe het licht de ruimte inschijnt door de lamellen via de bedieningskoorden in de juiste stand te zetten. Zo kunt u zelf het licht vangen en zorgen voor meer zon in huis. Bij JASNO kunt u kiezen voor blinds (houten jaloezieën) in de nieuwe monocommando uitvoering. De jaloezieën zijn dan zowel omhoog te halen als te kantelen met slechts één bedieningsketting. Voor een nog strakkere look en meer gebruiksgemak. Verder kunt u jaloezieën precies afstemmen op uw eigen woonstijl. Een stoer, industrieel interieur? Ga dan voor een donkere jaloezie met breed ladderband. En bij een meer moderne woonstijl past natuurlijk een simplistische jaloezie in een lichte tint met subtiel ladderkoord.

blinds eetkamer closeup Egelsbach

Raamdecoratie trend 3: gemak, multifunctioneel en elektrisch

Raamdecoratie gaat u in 2022 van nog meer gemak voorzien. Houten jaloezieën die elektrisch te bedienen zijn bieden de helpende hand in ons toch al drukke bestaan. Met één druk op de knop van de afstandsbediening gaan de lamellen van de blinds (jaloezieën) open. Kunt u heerlijk met de voetjes omhoog blijven zitten. Bij JASNO kunt u zelfs kiezen voor raamdecoratie die via spraak met uw smartphone te bedienen is. Scheelt ook weer zoeken naar de afstandsbediening.

Verder zijn onze shutters vooral ook heel multifunctioneel. De shutterpanelen bestaan vaak uit meerdere vlakken waarvan u de lamellen los van elkaar kunt bedienen. Ideaal om te kiezen voor privacy en te spelen met de juiste lichtinval.

Lichten houten jaloezieën van JASNO voor een breed raam in de woonkamer

Raamdecoratie trend 4: 2022 staat voor duurzaam

Een van de belangrijkste trends voor 2022 is dat raamdecoratie duurzaam moet zijn. Ga voor groen! Kwaliteit staat voorop anno 2022. Kies voor producten die zeer lang meegaan. Wat betreft raamdecoratie kiest u voor een kwalitatief goed merk waarvan de raamdecoratie jaren mooi blijft en dus zeker niet snel vervangen hoeft te worden. Het verschil zit hem niet alleen in de prijs maar vooral ook in het gebruikte hout, de afwerking en de verschillende bescherm- en verflagen. Oriënteert u zich van te voren goed en laat u adviseren zodat u meteen de goede keuze maakt en tientallen jaren verzekerd bent van de beste raambekleding.

 

Meer weten over de duurzaamheid en kwaliteit van onze raamdecoratie of kunnen we u bijvoorbeeld adviseren over donkere raambekleding? Neem zeker contact op of vraag eenvoudig een brochure aan. Onze JASNO adviseurs staan voor u klaar!

shutters vtwonen Kampen met plant