Dealer login link BE

+31 497 531 240Werken bij JASNODealer areaMediakit

 shutters serre wit jumbo

Raambekleding voor de serre / veranda

De serre (ook wel veranda genaamd) bestaat grotendeels uit glas. Door de stralingswarmte van de zon kan de temperatuur in deze ruimte snel oplopen, waardoor de serre een aangenaam vertrek wordt, vaak met zicht op de tuin. Maar wat voor zonwering past goed in de serre? Zeker het serredak kan een lastige raampartij zijn om goed te kunnen verduisteren en het zonlicht, warmte en privacy te reguleren.

 shutters in serre vtwonen product
 shutters in erker product wit vtwonen
 Witte shutters in grote serre product
 Speciale raamvorm shutters gebogen raam in serre impressie

De serre moet natuurlijk wel de lichtste plek in huis blijven. Daar past JASNO perfect bij. Onze collectie bestaat uit shutters en houten jaloezieën (blinds). Elk product heeft unieke eigenschappen. Alles maken we op maat zodat u verzekerd bent van perfect passende zonwering in uw serre.

Shutters in de serre

Shutters zijn een mooi en uiterst praktisch alternatief voor gordijnen. Verstel de lamellen van JASNO shutters in iedere stand die u wilt. Zo kunt u optimaal de lichtinval instellen in uw serre. JASNO shutters met een tussenverbinding geven u nog meer vrijheid om te spelen met de lichtinval doordat de bovenste en onderste helft van het shutterpaneel apart van elkaar te bedienen zijn. Zet bijvoorbeeld de onderste lamellen dicht tegen schitteringen en de bovenste open voor extra licht.

Railsysteem voor shutters in de serre

Open of dicht? De ene keer wilt u genieten van de natuur om u heen, dan weer kiest u voor koel en geborgen. Met de railsystemen van JASNO schuift u de shutters moeiteloos opzij – en weer terug. Ook erg praktisch als uw serre openslaande deuren heeft!

Vraag een gratis brochure aan ➝
 Speciale raamvorm shutters gebogen raam in serre impressie

Ook shutters voor het serredak

Als u kiest voor shutters in de serre, vergeet dan het schuine glazen serredak niet! Dankzij ingenieus maatwerk kunnen we JASNO Primewood shutters voor het schuine dak plaatsen. Zo kunt u optimaal genieten van de lichtinval in deze extra ruimte van het huis. U kunt de shutter lamellen met een telescopische stok bedienen als de shutter hoog gemonteerd is. De Primewood shutter panelen voorzien we bij dakramen van een speciaal frame en een zogeheten jachtsluiting zodat de shutters goed sluiten.

Shutters voor uw serredak? Hang voor de overige glaspartij warme gordijnen. Dit geeft een warm effect in de serre, zeker als er een stenen- of gietvloer in ligt.

 shutters in serre gebogen dak

Houten jaloezieën voor de serre

Ook JASNO blinds (jaloezieën) zijn geschikt voor de serre. Wilt u de zon binnen? Dan trekt u de jaloezieën omhoog of kantelt u de lamellen. Omdat de kleuren en lamelbreedtes van blinds en shutters overeenkomen, kunt u deze twee ook goed combineren. Shutters bijvoorbeeld voor het serredak, en blinds voor de (brede) ramen in uw serre.

Isolerende eigenschappen van houten shutters en houten jaloezieën

We hebben verschillende typen shutters en blinds. JASNO shutters en jaloezieën maken we o.a. van hout. Dit materiaal heeft van nature een licht isolerende werking. Hierdoor zijn houten shutters (Primewood) en jaloezieën van JASNO perfect voor serres. Ze maken je serre in de zomer koeler en in de winter zet je de shutters lekker open om veel warmte van de zon binnen te krijgen. Ook ideaal voor de ramen in de erker.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan ➝
witte jaloezieen ladderkoord in de woonkamer vtwonen blog impressie