Dealer login link BE

+31 497 531 240Werken bij JASNODealer areaMediakit

Televisiekamer zwarte blinds

Donkere shutters en blinds in moderne woning

Rust, comfort en luxe, dat is wat u voelt als u deze prachtige villa binnenkomt. U voelt zich gelijk thuis bij het binnentreden van deze woning, waar Hemels Wonen de inrichting en vormgeving heeft gerealiseerd. JASNO shutters en blinds hebben ook een plekje gekregen in dit luxueuze interieur. Lees hieronder verder en laat u verrassen door dit waanzinnige project. 

zwarte blinds keuken
badkamer dakraam zwarte shutters
dakraam zwarte shutters
kinderkamer zwarte shutters draaikiepraam

 

Zwarte houten jaloezieën als eyecatcher

Het uitgangspunt voor deze woning: een duurzaam huis met een warm en rijk gevoel dat in alle details terug zou komen. Vanuit de hal loopt u meteen de enorme leefkeuken in. De strakke zwarte keuken, met groot kookeiland, is het hart van de woning. Via de schuifdeuren komt u in de woonkamer, die tevens geschakeld is aan de televisiekamer en het kantoor. Wat meteen opvalt in de televisiekamer, zijn de prachtige zwarte blinds met standaard optrek- en tuimelkoorden. De vier ramen zijn allen in contrast met de muren en lichte inrichting, waardoor zij een echte eyecatcher in de ruimte vormen. 

Televisiekamer zwarte blinds

Shutters op dakramen

In de hal op de eerste verdieping komen we JASNO shutters tegen. Twee dakramen zijn bekleed met silent view donkere shutters en vallen meteen op tegen de lichte muren. Ook in de walk-in closet is een dakraam met silent view donkere shutters bekleed. Door middel van een jachtsluiting wordt er voorkomen dat de shutters zomaar openklappen. Wilt u de ramen schoonmaken, dan klikt u de shutters gemakkelijk open door deze jachtsluitingen in te duwen. JASNO heeft voor dakramen van een aantal bekende merken, zoals Velux en Rooflite, een speciaal frame ontwikkeld, zodat de shutters perfect aansluiten. 

dakramen zwarte shutters bijgesneden

Houten of kunststof shutters?

De master slaapkamer met aansluitend de badkamer, zijn beide ook voorzien van prachtige shutters. In de slaapkamer hangen donkere houten shutters, gemaakt van het duurzame Paulownia hout. Deze houtsoort heeft een licht isolerende werking. In de zomer houdt het de warmte buitenshuis en in de winter juist binnen. Ideaal voor de perfecte nachtrust! In de badkamer zijn Aqualine shutters te vinden. Deze kunststof shutters zijn spatwaterproof, perfect voor ‘natte’ ruimtes. Doordat zowel de Aqualine als de houten shutters in dezelfde lakkleuren verkrijgbaar zijn, is er voor het oog geen verschil te ontdekken.

 
Tot slot komen we aan in de kinderkamer met aansluitende badkamer. Ook hier zien we dezelfde houten donkere silent view shutters terugkomen. Opvallend in de kinderkamer is het draaikiepraam, waar de shutters op gemonteerd zijn. Op deze manier draaien en kiepen de shutters gemakkelijk met het raam mee. Shutters zijn tevens erg kindvriendelijk, doordat er geen losse draden of koorden aanzitten. 

zwarte aqualine shutters badkamer


Bent u geïnspireerd geraakt door dit mooie project en wilt u meer informatie? Kijk hier voor de algemene informatie over shutters of blinds of vraag hier een brochure aan. Wilt u contact opnemen met onze klantenservice? Dat kan hier of maak een vrijblijvende afspraak in onze showroom te Eersel. 

Fotografie: Jaro van Meerten, The Art of Living magazine