Info
Top

Prijsindicatie voor JASNO raamdecoratie

Onze raambekleding wordt áltijd op maat gemaakt. De prijs van shutters, jaloezieën, vouwgordijnen of verticale lamellen is dan ook afhankelijk van uw keuzes, zoals bijvoorbeeld materiaal, bediening en montage.

Vul hieronder de afmeting(en) van uw raam/ramen in,  samen met uw wensen. U ziet meteen de prijsindicatie.

  • Voor het geven van een prijsindicatie voor shutters, gaan we uit van rechthoekige shutters. Shutters voor ramen met bijzondere vormen (rond, driehoekig, etc.) vereisen bijzondere aandacht. Indien u hiervoor een prijsindicatie wilt ontvangen, verwijzen wij u naar onze verdelers.)
  • Wanneer u voor zwarte shutters of blinds kiest, dient u rekening te houden met een éénmalige toeslag van €150,- per bestelling (Wanneer u meerdere zwarte shutters en/of blinds in één keer besteld, betaalt u dus maar één keer dit bedrag). Zwarte shutters zijn verkrijgbaar in Primewood en Ecowood Plus.

Stap 1

Vertrek (niet verplicht)
Breedte
Hoogte
Aantal
Oppervlakte
0 m2
Totaal aantal m2
0 m2

Stap 2

Prijsindicatie

Shutters mogelijk vanaf € 0 /m2 incl. BTW

Uitgaande van uw situatie met 0 m2 is de prijsindicatie: vanaf € 0 incl. BTW

Let op: de eventuele meerprijs van een optie zoals een railsysteem, is hier niet bij inbegrepen. De prijzen zijn inclusief 21% BTW, exclusief voorrij- en montagekosten. De adviesprijs voor montage is ca. €80,- per raam en de adviesprijs voor voorrijkosten ca. €80,- . Vraag hiernaar bij uw verdeler.

Wijzigingen in maten en/of materiaalkeuze kunnen consequenties hebben voor de uiteindelijke prijs.

Swings zijn mogelijk vanaf € 0 /m2 incl. BTW

Uitgaande van uw situatie met 0 m2 is de prijsindicatie: vanaf € 0 incl. BTW

Let op: de richtprijs voor montage is ca. € 40,- per raam. De richtprijs voor eenmalige voorrijkosten per opdracht is ca. € 80,-. De prijzen zijn inclusief 21% BTW, exclusief voorrij- en montagekosten. Vraag hiernaar bij uw verdeler.

Wijzigingen in maten en/of materiaalkeuze kunnen consequenties hebben voor de uiteindelijke prijs.

Jaloezieën mogelijk vanaf € 0 /m2 incl. BTW

Uitgaande van uw situatie met 0 m2 is de prijsindicatie: vanaf € 0 incl. BTW

Let op: De richtprijs voor montage is ca. € 40,- per jaloezie. De richtprijs voor eenmalige voorrijkosten per opdracht is € 80,-. De eventuele meerprijs van opties, zoals ladderband of een aluminium bovenbak, is hier niet bij inbegrepen. Montagekosten zijn niet inbegrepen in deze berekening. Vraag hiernaar bij uw verdeler.

Wijzigingen in maten en/of andere opties kunnen consequenties hebben voor de uiteindelijke prijs.

Vouwgordijnen mogelijk vanaf € 0 /cm incl. BTW

Uitgaande van uw situatie met 0 cm is de prijsindicatie: vanaf € 0 incl. BTW

De prijzen zijn inclusief 21% BTW, exclusief voorrij- en montagekosten.

Let op: De richtprijs voor montage is ca. € 40,- per vouwgordijn. De richtprijs voor voorrijkosten is ca. € 80,- per opdracht. Wijzigingen in maten, opties en/of materiaalkeuze kunnen consequenties hebben voor de uiteindelijke prijs.

Verder
Webdevelopment & design by Fruitcake