Dealer login link BE

+31 497 531 240Werken bij JASNODealer areaMediakit

Houten jaloezieën in een zwarte uitvoering met ladderkoord van het merk JASNO

Voor iedere ruimtehouten jaloezieën

Onze blinds zijn stijlvolle en functionele jaloezieën waarmee u een unieke sfeer creëert in iedere ruimte van uw huis. Onze lamellen gemaakt van het duurzame Paulownia hout laten u eenvoudig spelen met zonlicht en schaduw. Bovendien geeft deze lichte houtsoort met subtiele nerfstructuur de jaloezieën een exclusieve uitstraling.

Het verschil met shutters? De lamellen van de jaloezieën trekt u omhoog of kantelt u door middel van bedieningskoorden.

Houten jaloezieën van JASNO in de badkamer
Houten jaloezieën van JASNO in een zwarte uitvoering voor 4 ramen in de woonkamer
Zwarte houten jaloezieën van JASNO met monocommando-ketting
Houten jaloezieën van JASNO in privacy uitvoering

Creëer uw eigen stijl metJASNO blinds

Of u nu een landelijke, moderne of klassieke inrichting hebt, onze houten jaloezieën passen altijd in het interieur. 

De belangrijkste kenmerken van onze jaloezieën

  • Altijd op maat gemaakt.
  • Leverbaar in Paulownia hout; een lichte maar stevige houtsoort waardoor de lamellen niet kromtrekken.
  • Lamellen leverbaar in breedtemaat 50mm en 63mm.
  • Ladderkoord met standaard ponsgaten of de unieke privacy-uitvoering waarbij de ladderkoorden aan de voor-en achterzijde van elke lamel lopen. Hierdoor zijn de jaloezieën extra verduisterend en bieden nog meer privacy.
  • Ladderband in verschillende breedtes; de smalle band van 10mm, standaard (25mm) of extra breed (38mm).
  • Ook gemotoriseerd verkrijgbaar, zowel met ladderkoord als met ladderband.
  • NIEUW: Blinds met monocommando-ketting. Met deze optie kunnen de jaloezieën door middel van één kunststof ketting zowel opgetrokken als getuimeld worden. De ketting is bovendien standaard voorzien van de kindveilige JASNO-hanger. In deze hanger zit een snijmechanisme wat bij gewicht in de lus de ketting doorsnijdt om zo verstikking te voorkomen.

monocommando bediening voor houten jaloezieën

Vraag kleurstalen aan Vraag onze brochure aan
Specificaties

Meer licht zorgt voor meer sfeer

We hebben 3 verschillende soorten blinds: gelakte, gebeitste of met een matte olielaag. Allemaal worden ze gemaakt van duurzaam Paulownia hout. Dit is zeer licht van gewicht en toch goed sterk. Dit zorgt ervoor dat onze jaloezieën niet kromtrekken. Elk type blind heeft andere eigenschappen:

Gelakte houten jaloezieën

De houtnerf is niet direct zichtbaar bij onze gelakte jaloezieën en dat zorgt juist voor een strakke, moderne look. Gelakte blinds kunnen we tot wel 308 cm breed maken en tot 304 cm hoog. Kies uit diverse stijlvolle lakkleuren of een RAL classic-, F&B- of NCS-kleur.

Gebeitste houten jaloezieën

Bij onze gebeitste jaloezieën ziet u de houtnerf terugkomen tot in detail, dankzij de beitskleur. Dit geeft een speelse en landelijke look aan uw interieur. Combineer met een warme kleur ladderband voor een harmonieuze uitstraling. Kies uit een mooi palet beitskleuren. De maximale breedte van jaloezieën in een beitskleur is 244 cm. De maximale hoogte is 304 cm.

Houten jaloezieën met matte olielaag

Het speelse, landelijke van de gebeitste lamellen, maar minder glans onder een bepaalde hoek? En dat puur natuur gevoel dankzij de matte olie behandeling? Dan kiest u voor onze jaloezieën met een matte olielaag. De maximale breedte van jaloezieën met een matte olielaag is, net als de jaloezieën in een beitskleur, 244 cm. De maximale hoogte is tevens 304 cm.

Blinds zijn leverbaar vanaf €275,- per m2. U kunt op onze website een eenvoudige prijsindicatie berekenen. Voor een nauwkeurige offerte bent u bij JASNO zelf of onze vakkundige verdelers aan het juiste adres. Onze dealer komt altijd bij u thuis, zodat u verzekerd bent van goed advies én perfect gemonteerde raambekleding.

Bij onze blinds heeft u de keuze uit drie verschillende bedieningsopties: standaard bediening, monocommando-ketting of elektrisch. Elke bedieningsoptie heeft andere eigenschappen:

Standaard bediening

Onze blinds met standaard bediening bestaan uit één optrekkoord en twee tuimelkoorden om de lamellen te kantelen. Om de jaloezie op te halen trekt u aan het optrekkoord en zet u de jaloezie vast (op de rem) op de gewenste hoogte door het koord diagonaal te houden. Voor het neerlaten trekt u het koord diagonaal naar het midden om de jaloezie van de rem te halen. Met de tuimelkoorden bepaalt u de gewenste mate van lichtinval en privacy door de lamellen.
 

Monocommando-ketting

Met deze optie bedient u de houten jaloezieën met slechts één ketting. Dat wil zeggen dat de lamellen met dezelfde ketting zowel op te trekken als te tuimelen zijn. De ketting is standaard voorzien van de kindveilige JASNO hanger. In deze hanger zit een snijmechanisme wat bij gewicht in de lus de ketting doorsnijdt om zo verstikking te voorkomen. Blinds met een monocommando-ketting zijn leverbaar met ladderband 10mm, 25mm en 38mm en met ladderkoord met ponsgat (privacy-uitvoering niet mogelijk). Een van de grote voordelen is dat u minder kracht nodig heeft voor het optrekken van de lamellen.
 

Elektrisch

JASNO blinds zijn ook elektrisch leverbaar met geluidsarme Dooya motorisatie. U bedient de jaloezieën dan eenvoudig met een afstandsbediening. U heeft de keuze uit Tilt & Lift of Tilt Only. Bij de optie Tilt & Lift kunt u zowel de lamellen als het pakket elektrisch bedienen. Bij de optie Tilt Only kunt u enkel de lamellen elektrisch open of dicht zetten. Er hangt dan één koord aan de jaloezieën voor het handmatig optrekken van het pakket.

Connector APP

De motoren kunnen ook via een app op uw smartphone bediend worden d.m.v. een WiFi connector bridge. Het is dan mogelijk om verschillende programma’s in te stellen, die ervoor zorgen dat de jaloezieën op een bepaald tijdstip open en dicht gaan. Ook kunt u de blinds op ieder moment van de dag bedienen, zelfs wanneer u niet thuis bent.

  • Op het kozijn. De blind wordt direct op het kozijn bevestigd. 
  • Binnen de muuropening is de meest gebruikte montage mogelijkheid. De frontlijst wordt tussen de muren bevestigd. De blind kan dicht bij het raam geplaatst worden of juist helemaal naar voren gehaald worden.
  • Als montage binnen de muuropening niet mogelijk is, kunnen de blinds op de muur (op de dag) worden gemonteerd. Ook met deze montage optie verkrijgt u een zeer fraai resultaat.
Bezoekers aan de showroom van JASNO in Eersel (NL)

Onze shutters vrijblijvend bekijken bij u in de buurt?

Vind een verdeler Bezoek onze showroom
Hoe werkt het

Het juiste advies voor ieder raam

Bij JASNO hebben we een oplossing voor ieder raam. Of het nu gaat om een draaikiepraam, openslaande deuren of een badkamer. Onze specialisten weten als geen ander wat de mogelijkheden zijn voor uw ramen en uw huis. We helpen u graag!

Stap 1

Waar bent u naar op zoek?

Stuur ons een mail, bel of kom langs in onze showroom. Een van onze specialisten vertelt u graag wat de mogelijkheden zijn met onze producten en geeft u een prijsindicatie. De koffie staat voor u klaar!

Stap 2

Afspraak bij u thuis

We komen graag bij u thuis om de ramen op te meten. Onze inmeetadviseur bespreekt de precieze mogelijkheden en montageopties voor uw ramen. Blij met de offerte? We kunnen de opdracht direct na uw akkoord in productie nemen.

Stap 3

Aan de slag!

Omdat we snel kunnen schakelen, kan uw opdracht gelijk in productie. Alle producten worden tot op de millimeter nauwkeurig op maat gemaakt in onze fabrieken. Zo weet u zeker dat u precies krijgt wat bij uw ramen past.

Stap 4

Installatie van A tot Z

Onze monteurs komen bij u thuis om de raamdecoratie op te hangen. Wij gaan pas weg, als alles perfect gemonteerd, netjes afgewerkt én het weer opgeruimd is! Dan kunt u gelijk genieten van uw JASNO raamdecoratie.

Dit vinden onze klanten van onze houten jaloezieën

 

 houten jaloezieen wit voor hoog raam keuken impressie

 

 

 

Probeer het gratis uit!

Met de gratis JASNO app visualiseert u hoe shutters en houten jaloezieën bij u thuis voor de ramen staan.

apple appstore

google play store

 

 

 

 

 

 

 

Benieuwd geworden?

In de JASNO showroom in Eersel komen uw raamdecoratie ideeën tot leven. Laat u inspireren én adviseren op het gebied van JASNO shutters en jaloezieën. We laten u graag alle mogelijkheden zien. Wilt u liever direct een prijsindicatie? Geen probleem - wij nemen u mee en voorzien u van een passende prijsindicatie.