Dealer login link BE

+31 497 531 240Werken bij JASNODealer areaMediakit

4x Waarom het besteden van uw vakantiegeld aan nieuwe raamdecoratie een goed idee is!

De vakantieperiode staat voor de deur en met het ontvangen van het langverwachte vakantiegeld staan velen van ons voor de vraag: hoe kunnen we dit extraatje het beste besteden? Natuurlijk is het boeken van een vakantie een goed idee, maar wat nou als u dit jaar uw vakantiegeld duurzaam investeert én ook nog eens het vakantiegevoel blijvend in huis haalt? Met onze shutters en blinds bijvoorbeeld! Hoewel het misschien niet direct bovenaan uw lijst stond, heeft het besteden van uw vakantiegeld aan raamdecoratie diverse voordelen die uw huis op meerdere manieren kunnen verrijken. We leggen u graag uit waarom.

Energie besparen met zwarte JASNO shutters
Elektrische blinds mancave Bennekom
Witte shutters van JASNO besparen energie
Grijze houten jaloezieën van JASNO om de zon te weren

Meer wooncomfort met nieuwe raamdecoratie

Kiest u er dit jaar voor om thuis vakantie te vieren, dan kunt u het vakantiegeld investeren in het upgraden van uw wooncomfort. Dit kan bijvoorbeeld hét moment zijn om te kijken naar die prachtige shutters voor uw openslaande tuindeuren of erker. Met onze shutters zorgt u niet alleen voor een fraai aanzicht van uw woning (want laten we eerlijk zijn: het oog wil ook wat), u reguleert ook heel gemakkelijk de lichtinval in huis en waarborgt uw privacy. Comfort waar u dag in, dag uit plezier van hebt de komende jaren.

Met onze elektrische jaloezieën benut u dat comfort optimaal. Zo zet u de lamellen met één druk op de knop in de gewenste stand. Of koppel de bediening van de jaloezieën aan uw smartphone en stel timers in waarop de blinds zich automatisch openen of sluiten. Zo heeft u niet alleen twee of drie weken per jaar plezier van uw vakantiegeld, maar jarenlang.

Zithoek vtwonen Ede met elektrische blinds

Investeren in duurzame raamdecoratie

Warme zomers of koude winters: onze shutters zijn een uitgelezen oplossing voor ieder seizoen. Dankzij de licht isolerende werking van het duurzame Paulownia hout zorgen JASNO shutters er in de zomer voor dat uw huis lekker koel blijft. In de wintermaanden zorgen ze er juist voor dat de warmte binnenshuis blijft en niet verloren gaat via de ramen. Dat scheelt onderaan de streep van de energierekening. Zo investeert u uw vakantiegeld op een duurzame manier en daar worden we allemaal blij van!

Isolerende shutters van JASNO

Vermeerder de waarde van uw woning met shutters

Shutters zijn niet alleen functioneel en stijlvol, ze verhogen ook de waarde van uw woning. Mocht u uw huis ooit verkopen, dan plukt u daar de vruchten van. En wist u dat u shutters kunt financieren uit een bouwdepot? Raambekleding valt daar over het algemeen niet onder, maar shutters vormen een uitzondering. Dat komt doordat ze nagelvast aan uw woning zitten en bij een eventuele verhuizing dus niet meegenomen kunnen worden, zoals zonnepanelen. Door ze te financieren uit een bouwdepot kunt u elke maand een deel van de shutters aflossen.

JASNO shutters hout raamdecoratietrends 2023 woonkamer

Creëer meer sfeer met shutters en blinds

JASNO shutters en blinds zijn naast alle bovengenoemde redenen natuurlijk ook gewoon prachtige eyecatchers in huis. Ze vormen een ware toevoeging in uw interieur en laten uw woning aan de binnen- en buitenkant stralen. Zo creëren shutters in de slaapkamer of badkamer dat luxe hotel chique gevoel wat u van vakantie kent. Of wat dacht u van shutters op een vouwrailsysteem die u open en dicht kunt schuiven? Op deze manier haalt u dat vakantiegevoel het hele jaar in huis.

Benieuwd naar de mogelijkheden met JASNO raamdecoratie voor uw woning? Download onze app en visualiseer hoe onze shutters en blinds voor uw ramen staan. Voor meer inspiratie bezoekt u het JASNO Inspiratiecentrum of een lokale verdeler.

Slaapkamer witte shutters Bad Oeynhausen.jpg